Вдовицата на Кърт Кобейн – актрисата и рокпевица Кортни Лав,

...
Вдовицата на Кърт Кобейн – актрисата и рокпевица Кортни Лав,
Коментари Харесай

Вдовицата на Кърт Кобейн защити Джони Деп, който й спасил живота

Вдовицата на Кърт Кобейн – актрисата и рокпевица Кортни Лав, записа прочувствено видео, в което споделя по какъв начин Джони Деп е избавил живота й след предозиране с опиати, заяви DailyMail. 57-годишната Лав, която разгласява откровенията в своята страница в Инстаграм, стана следващата известна персона от шоубизнеса, подкрепяща звездата от „ Карибски пирати “ по време на епичния правосъден развой с някогашната му брачна половинка Амбър Хърд.

Лав споделя, че през 1995 година Джони, който тогава не познавала персонално, я измъкнал от гибелта, правейки й сърдечно-белодробен масаж, откакто тя приела свръхдоза неразрешени субстанции наоколо до неговия нощен клуб The Viper Room в Лос Анджелис. Това се случва единствено година след самоубийството на именития фронтмен на Nirvana, когато Кортни се грижи сама за 3-годишната им дъщеричка Франсис Бийн, доколкото може, и се бори със зависимостта си от дрогата. „ Не желая да върша никакви обществени оценки, просто желая да кажа, че Джони ми направи изкуствено дишане и ме върна към живота, когато берях душа “, изяснява Кортни Лав и прибавя, че от този момент през всички последващи години Деп е помагал на нея и щерка й.

Вдовицата на Кобейн се обръща и към Амбър Хърд, заявявайки, че я схваща. „ Аз бях най-мразената жена в Америка. Аз бях най-ненавижданата жена в целия свят преди TikTok и в този момент в действителност изпитвам състрадание към Амбър. По дяволите. Можете ли да си визиите какво изпитва?! “, споделя Кортни. И показва вяра, че справедливостта ще спечелва „ каквато и да е тя “, стига Хърд да не злоупотребява и да не употребява този миг за персонална полза.

По различен мотив, в изявление за Guardian през 2006 година, Кортни Лав беше споделила: „ Не мога да кажа нищо неприятно за Джони Деп и в никакъв случай не бих могла. Мисля, че той е доста интелигентен, той е брилянтен артист и един път ми избави живота “.

В момента 58-годишният Деп съди за клюка 36-годишната си екс брачна половинка Амбър Хърд за 50 милиона $ поради нейна публикация във Washington Post, в която тя се показва за жертва на домашно принуждение и която подкопа кариерата му. Хърд пък заведе срещуположен иск за 100 милиона. Публично излъченото дело се води в съда на Феърфакс, щата Вирджиния

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР