Вдигнат ли се температурите навън, солените мъфини стават все по-популярни

...
Вдигнат ли се температурите навън, солените мъфини стават все по-популярни
Коментари Харесай

Мъфини от тиквички, извара, колбас и кашкавал

Вдигнат ли се температурите на открито, солените мъфини стават все по-популярни и с цел да сме в крайник с трендовете, подготвяме тези

Необходими Продукти

● тиквички - 3 бр.
● извара - 200 г
● салами - 100 г по желание
● кашкавал - за поръсване
● яйца - 2 бр.
● галета - 2 - 3 с.л.
● универсална фалшификация - 2 ч.л. пикантина зеленчукова
● масло - за намазване на мъфините

Начин на подготвяне

Обелваме тиквичките, след което ги настъргваме на най-едрото на рендето. Колбаса го нарязваме на кубчета. Кашкавала го нарязваме на кубчета, а може и да се настърже.

В съд слагаме настърганите към този момент тиквички. В различен съд счукваме яйцето прибавяме изварата, салама които сме го нарязали на кубчета, галетата и поръсваме с пикантината.

Разбъркваме добре, след което към тази примес прибавяме и настърганите тиквички. Всичко това се разбърква и сместа е подготвена за пълнене. Всяко гнездо за мъфини намазваме с масло, вземаме от сместа и пълним. Така до момента в който свърши самата примес.

Поставяме във фурната и печем. Малко преди да са подготвени вадим и поръсваме с нарязания или настърган кашкавал. Поставяме отново във фурната и печем до момента в който кашкавалът се разтопи. Поднасяме изстинали. Може да се употребяват като гарнитура или предястие.

Източник: recepti.gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР