Вдъхновяващо деветгодишно момче, което е променило живота на хиляди, след

...
Вдъхновяващо деветгодишно момче, което е променило живота на хиляди, след
Коментари Харесай

Тони Хъджъл с ампутирани кости, 9, най-младият в новогодишния списък с отличия за работа с малтретирани деца

Вдъхновяващо деветгодишно момче, което е трансформирало живота на хиляди, откакто е претърпяло ужасяващо принуждение като бебе, е прието в листата с оценки за Нова година.

Тони Хъджъл беше единствено на 41 дни, когато злият му татко го замахна за глезените му, причинявайки толкоз доста вреди, че и двата крайници на детето трябваше да бъдат ампутирани. Тони беше най-младият от повече от 1200 души, посочени в листата.

Ученикът беше награден с орден на Британската империя след невероятната си работа, събрала повече от £2 милиона за щедрост, в това число болничното заведение, която избави живота му. Той също по този начин оказа помощ за вдъхновяване на смяна в закона, която усилва присъдите отнемане от независимост за наказаните за свирепост и неглижиране на деца.

През февруари биологичната майка на Тони Джоди Симпсън беше освободена от пандиза, откакто излежа 10-годишна присъда за нападението над Тони, което аргументи голям брой фрактури, изкълчвания и тъпи контузии на лицето, водещи до органна нед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР