Вдъхновени от спорта и от неговата притегателна сила, от Софийски

...
Вдъхновени от спорта и от неговата притегателна сила, от Софийски
Коментари Харесай

Светулки рън - бягайте в помощ на хората със зрителни увреждания

Вдъхновени от спорта и от неговата притегателна мощ, от Софийски планински клуб за поредна година провеждат благотворително тичане, наречено " Светулки рън " в поддръжка на хората със зрителни увреждания.
Светулки RUN 2020 ще се организира на 30 септември от 19:00 часа и ще подкрепи Фондация " Очи на четири лапи " . Мисията на фондацията е да образова кучета – помощници на хора с увреждания. Мисията на фондацията е построяването на балкански център за образование на кучета за хора с увреждания.
Конкретната самодейност, към която ще бъдат ориентирани средствата събрани тази година е възпитанието, грижата и развъждането на 12 бебета кучета водачи.
Бягането ще се организира по 5-километрово трасе в Борисовата градина с начало и край езерото " Ариана " . Датата е 30.09.2020, а всички участници ще трябват да бъдат с челници или друга светлина…за да се ориентират в тъмното.
Програма:
19:00-19:50 – Регистрация на място и възнаграждение на такса (дарение).
20:00-20:45 – Бягане по маркирано трасе.
20:45-21:30 – Свободна стратегия и опция за запознаване с идеята на хората със зрителни увреждания.
Желаещите да вземат участие при регистрация вършат подаяние в размер на 10 лева на място. Всеки е свободен да подари и по-голяма сума. Всички събрани средства от събитието ще бъдат предоставени на Фондация " Очи на четири лапи " в поддръжка на хора с увреждания и тяхната идея .
За да избегне скупчване на огромно количество хора към масата за такса и регистрация, ще бъдат положени всички нужни ограничения.
Научете повече във Фейсбук събитието!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР