Вдъхновени истории Музикалното чудо Бет Харт идва в България Vesti.bg

...
Вдъхновени истории Музикалното чудо Бет Харт идва в България Vesti.bg
Коментари Харесай

Музикалното чудо Бет Харт идва в България

Вдъхновени истории Музикалното знамение Бет Харт идва в България Vesti.bg и Ви среща с един обожател на Бет Харт, който с неспокойствие чака концерта на 10 декември в “Арена Армеец ”  Силвия Прибиловска 5 декември 2019, 15:08  Музикалното знамение Бет Харт идва в България Източник: BG Sound Stage
лус дивата Бет Харт идва за повторно в София, с цел да омагьоса с гения си българската аудитория. Нейният първи концерт у нас през 2018г. извърши зала 1 на НДК с хиляди меломани.
 Бет Харт
Бет е кумир за ценителите на рока, блуса и фюжъна. Номинирана е за Грами поради изключителния си тембър. Силата на Бет е в нейното наличие на сцената и безкрайното отдаване на публиката – като съкровен акт сред нея и всеки един фен.

Vesti.bg и “Вдъхновените” Ви срещат с един обожател на Бет Харт, който с неспокойствие чака концерта на 10 декември в “Арена Армеец”.

“ “Момичето с дрезгавия глас” завоюва сърцето ми преди към две години. Чух Caught out in the rain за първи път и когато разбрах кой я извършва незабавно открих Бет Харт. От тогава сме неразделни. С всяка ария Бет споделя истории. Тя е като лирическия воин в личното си творчество. Харизматична, мощна, завладяваща, по този начин бих описала нея и музиката й ”, споделя Елиза Граматикова в изявление на Силвия Прибиловска .

ВИЖТЕ СНИМКИ НА БЕТ ХАРТ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ
Музикалното знамение Бет Харт идва в България  Бет Харт концерт София  Бет Харт концерт София  Бет Харт концерт София  Бет Харт концерт София
Странстващият музикант, който постоянно се връща в България



Неповторимият цигулар Ара Маликян: България е велика страна

Бет Харт има песни за всеки колорит на любовта, от мощна болежка до изгаряща пристрастеност.

“Изключително вдъхновяваща е песента й Bad woman blues от новия албум War in my mind .

Музиката й ме прави по-емоционална, по-дива и ме кара да имам вяра, че дори и за болката може да разкажеш по хубав метод ”, добавя Елиза.

Стинг и Шаги с разтърсващ концерт в Пловдив
 Бет Харт
Елиза Граматикова има извънредно високи упования към идния концерт и е уверена, че те ще бъдат оправдани.

Нейните обичани осъществявания са Caught out in the rain, Your heart is as black as night, I’ll take care of you , а любимецът от новия албум на Бет Харт, който тя ще показа по време на концерта си в София е Bad woman blues .

Андре Рийо изненада публиката в София с "Моя страна, моя България "

“Ако към момента не сте сигурни дали да отидете на концерта, Ви поучавам да си пуснете I’d rather go blind - осъществяването й онлайн от Амстердам, и се надявам да си намерите билети”, споделя още любителката на хубава музика.

Българката, която очарова света с гения си (ВИДЕО)



Бет Харт стартира да свири на пиано на 4 години. След като чува „ Лунната соната” на Бетовен, у дома сама налучква нотите и я свири в продължение на месеци.

От тогава музикалният инструмент става неин сателит в живота. В последния си албум War in My Mind тя сама приглася песните си на пиано. Това е нейният тринадесети студиен албум.

Българите, които впечатляват хиляди със своя музикален жанр

„ Сега аз съм най-открита и най-вече себе си” , споделя Бет Харт за своя албум.

„ Преминах през дълъг път на излекуване, и към този момент се усещам удобно с моите тъмни страни и с демоните си. Чувствам се еднообразно добре с нещата, от които се срамя, и с нещата, с които се гордея”, добавя тя.

Концертът й е проведен от компанията BG Sound Stage.


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР