Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич заяви преди съботното

...
Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич заяви преди съботното
Коментари Харесай

Терзич: Искаме да постигнем нещо наистина голямо и не трябва да намаляваме темпото

Старши треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич съобщи преди съботното посещение на Майнц в Бундеслигана, че тимът е отпразнувал уместно класирането си за финала в Шампионската лига във вторник.

" Това беше прелестна вечер за всички нас и за клуба. Насладихме се на претърпяното, само че не сме прекалявали. Вчера футболистите упражняваха самостоятелно ", разяснява Терзич на конференция по-рано през днешния ден.

" Искаме да реализираме нещо в действителност огромно в края на сезона. Не можем да го създадем, в случай че понижим скоростта. Вижда се, че вниманието към нас става все по-голямо. Въпросът е да се оправим уместно със обстановката. Вече започнахме подготовка за останалото, което ни следва. Нуждаем се от положително показване през уикенда, тъй като не можем да желаеме да се върнем в темп три дни преди финала в Шампионската лига ", добави наставникът на Борусия Дортмунд.

" Целта ни е да се изкачим с още едно място напред в Бундеслигата. Все още има какво да се случи и нашето положително показване да има значение. Отново ще има опция за изява на повече играчи. Трябва да намерим верния баланс и да изберем в действителност добър състав за събота ", продължи Един Терзич във връзка срещата с Майнц от 33-ия кръг на Бундеслигата.

Терзич разкри, че нападателят Себастиен Алер към момента изпитва болки и ще остане в Дортмунд, с цел да продължи възобновяване си.

Колкото до личното си състояние, старши треньорът на Борусия Дортмунд сподели: " Всичко се развива прекомерно бързо за мен и в двете направления. Планираме бъдещето, несъмнено, приказваме за това. " / БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР