Вдъхновена от реални събития драма за НЛО разследвания, която счупи

...
Вдъхновена от реални събития драма за НЛО разследвания, която счупи
Коментари Харесай

В гардероба на „Проект Синя книга“



Вдъхновена от действителни събития драма за НЛО следствия, която счупи върхове по зрителски интерес в Съединени американски щати, с маратон в уикенда на Великден по EPIC DRAMA
Сезон първи на хитовия трагичен сериал „ Проект Синя книга “, основан от носителя на Оскар и Златен глобус Робърт Земекис (Back to the Future, Contact) ще бъде излъчен маратонно по Epic Drama на 18 и 19 април, събота и неделя, от 16:55 часа българско време.

Сериалът е основан на действителни свръх-секретни следствия на НЛО и свързани с тях явления, извършени от Военновъздушни сили на Съединени американски щати през 50-те и 60-те години на 20-ти век. С тематики като доверието, подправените вести и тайните теории, които са на дневен ред повече от всеки път, „ Проект Синя книга “ улавя пулса на времето и бързо се трансформира в сериал №1 при премиерата си в Съединени американски щати предходната година.

Сред звездния актьорски състав са Ейдън Гилън (Game of Thrones) и Майкъл Маларки (The Vampire Diaries). Поредицата е въодушевена от персоналните прекарвания на Д-р Джей Алън Хайнек (в ролята Ейдън Гилън), академични професор, вербуван от Военновъздушни сили на Съединени американски щати, с цел да води топ-секретна интервенция (наречена Project Blue Book), която проверява хиляди случаи, над 700 от които остават неразрешени и до през днешния ден. Участват също Лаура Менел (Watchmen, The Man in the High Castle) като брачната половинка на Д-р Джей Алън Хайнек, както и Ксения Соло (Black Swan, Lost Girl) като Сузи Милър, красива млада дама, чийто сексапил е освен това, от това, което наподобява на пръв взор.

Всеки епизод изважда по едно достоверно досие, съчетаващо НЛО теории с действителни исторически събития от една от най-мистериозните столетия в историята на Съединени американски щати. Сред случаите, върху които се хвърля светлина, са случаят с чудовището от Флатуудс от Западна Вирджиния, въздушната борба във Фарго, Северна Дакота, Светлините на Лъбок, Тексас, НЛО случая Чилс-Уитид в Монтгомъри, Алабама, а във втори сезон – и Розуел, и Зона 51. 
По ТВ канал Epic Drama извънредно за България към този момент се излъчва втори сезон на „ Проект Синя книга “, като епизодите излизат премиерно в четвъртък в 22:00 с повтаряне в събота от 22:55

„ Проект Синя книга “ набра изключително доста фенове с достоверната си атмосфера на Америка от 50-те и 60-те години на 20-ти век, в това число и ретро дрешника на персонажите в сериала, който може да разгледате еклузивно:




Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР