Гласувах за политици, които спазват Конституцията и законите на страната

...
Гласувах за политици, които спазват Конституцията и законите на страната
Коментари Харесай

Премиерът Главчев: Гласувах за политици, които спазват Конституцията и законите и се водят от интересите на народа

Гласувах за политици, които съблюдават Конституцията и законите на страната и във всичките си дейности се водят от ползите на народа. Това съобщи министър-председателят Димитър Главчев, откакто даде своя избор на изборите за Народно заседание и за Европейски парламент в 53-а секция в столичното 5 ОУ „ Иван Вазов “.

Премиерът беше безапелационен, че политиците би трябвало да са честни и да слагат публичните ползи над персоналните. Главчев изрази вяра бързо да бъдат образувани постоянни парламент и държавно управление с цялостен мандат, с цел да продължи пътят на България към по-добро.

Министър-председателят посочи, че България е избрала своя европейски път на развиване и би трябвало да продължи в тази посока. Главчев подчертава върху външнополитическите цели на страната - влизане в Шенген и по суша и участие в еврозоната. „ Това е път, определен от доста държавни управления обратно, тъй че дано да продължи и в случай че може да се форсира, несъмнено “, уточни още министър председателят Димитър Главчев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР