Вдъхновена от месеца на жените е новата песен Salty на

...
Вдъхновена от месеца на жените е новата песен Salty на
Коментари Харесай

Рут Колева – за момичетата без етикети

Вдъхновена от месеца на дамите е новата ария Salty на, която пoказва девойките в мъчително откровена същина, ранимост, мощ, горделивост и красота във всичките й форми. Песен, която е повече от идея. Песен, която обръща визиите и за следващ път отхвърля стандартите.

Същото може да се каже и за видеото към нея, което е дело на режисьора Георги Манов и е самобитен прочит на женската хубост и самочувствие, без етикети и. Холивуд в никакъв случай няма да одобри облика на девойките, които вземат участие в фотосите към песента, само че Salty подрежда едно същинско дефиле на високо вдигнатата глава и демонстрира истината без тунинг и филтър.

Песента се реализира с поддръжката на. „ Рут е измежду артистите визионери, които безпогрешно напипват пулса на обществото и не се опасяват да заемат позиция по тематики, които са постоянно неразбрани – споделят от екипа. – За нас като фондация, работеща в посока приемане и тъждество за ЛГБТИ хората в България, е значимо да приказваме посредством езика на изкуството и музиката, които сближават и карат разликите ни да изчезват. Клипът към Salty e безпределно значим за транс презентацията в страната ни, в която на транс хората се гледа като на опасност. Но той приказва и за равенството и достолепието на това да си жена, даже да не си родена с този пол. “

Идеята на Рут Колева е подкрепена и от. „ Да даваш глас на безгласните, да показваш невидимите, да се застъпваш за онеправданите, да овластяваш неприетите от обществото – това към момента се счита за храброст и провокация. И в този смисъл Рут Колева е смела и поредна в полезностите, зад които застава и като човек, и като създател “, споделя Гергана Куцева, заместител шеф, на БФЖ.

„ Сила, достоверност, достолепие, взаимност – те са част от философията и на Български фонд за дамите, тъй че поддръжката ни за реализацията на клипа е напълно естествена. Нещо повече – ние знаем, че и в културния бранш дамите имат стеснен достъп до запаси, и се постанова всекидневно да отстояват правото си да творят, а единствено посредством тяхното творчество можем да покажем света по достоверен метод и да привличаме вниманието върху множеството форми на обществена изолираност “, добавя още тя.

В този план певицата още веднъж работи с Георги Линев-Kan Wakan, който е продуцент. Музиката е основана от българската горделивост в американския музикален шоубизнес - Илияна Недялкова, композирала дружно със ZAIN превъзходната Entertainer. Salty излиза след поредност от сполучливи сингли като Candy Coated, On My Way и All The Guys. А ето я и нея:



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР