Вчерав община Гоце Делчев се проведе работна среща между ръководството

...
Вчерав община Гоце Делчев се проведе работна среща между ръководството
Коментари Харесай

В община Гоце Делчев обсъдиха мерки за превенция на битовата престъпност

Вчерав община Гоце Делчев се организира работна среща сред управлението на ОДМВР-Благоевград, представители на локалната власт, кметове на общини, шефове на учебни заведения и детски градини и учители. Целта на срещата е възстановяване на взаимоотношението сред институциите във връзка с предварителната защита и противодействието на престъпността, пътната сигурност и сигурността на жителите.

Кратък разбор на активността на РУ-Гоце Делчев, разбор на престъпността, спецификата на закононарушенията и пътнотранспортния травматизъм в района бе показан от началника на РУ-Гоце Делчев гл. контрольор Илия Иручев.

Акцент бе подложен на честите случаи, при които са установени водачи, шофиращи след приложимост на алкохол. Обсъдени бяха главните цели за обезпечаване на пътната сигурност, сигурността на жителите и подхванатите ограничения за противопоставяне на наркоразпространението, както и засиленото полицейско наличие в регионите на детските градини и учебните заведения.

От шефа на регионалната дирекция старши комисар Даниел Димитров бе изразена признателност за положителната съгласуваност сред РУ-Гоце Делчев и кметовете на общините в района, както и за построеното видеонаблюдение в община Гоце Делчев.

Той насочи зов за навреме известяван на органите на реда и търсене на подпомагане при всяка обстановка застрашаваща сигурността на жителите, както и при установени случаи на домашно принуждение. С оглед настъпването на летния сезон и наближаващата лятна почивка, старши комисар Димитров прикани също и за нараснало внимание при използването на електрически тротинетки от младежите.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР