Вчерашният ден влиза гордо в аналите на рекордните постижения на

...
Вчерашният ден влиза гордо в аналите на рекордните постижения на
Коментари Харесай

Велик понеделник! България чете BulNews, Гошо Синдика преписва като първокласник

Вчерашният ден влиза гордо в аналите на рекордните достижения на организация BulNews.bg. Само през Великия понеделник в уеб страницата на осведомителния водач на Северозапада са влезнали 65 347 души, което е отличен резултат за началото на седмицата.
Още сутринта ние първи публикувахме новината за извърнат швейцарски микробус на Е-79 в региона на село Краводер, към обед първи съобщихме за жестоката злополука с двама починали и доста ранени на пътя сред Монтана и Враца, и отново ние първи пуснахме новината за верижната злополука край Мездра. През целия ден сътрудниците от страната гребяха с цялостни шепи от нашата съкровищница за вести, като правилно цитираха BulNews.bg.
Само един човек прекара празничния ден с накриво от завист лице. Главният редактор на врачанския вестник „ Конкурент “ Георги Александров, прочут и като Гошо Синдика, още от сутринта стартира да ни преписва като първокласник от образователна дъска и това продължи през целия ден. В напъните си да прикрие своя неуспех, той прибягваше до постоянната си процедура да връща часовника на новините в уеб страницата на вестника и си измисляше си обстоятелства, с цел да притегли вниманието на читателите. Стигна се до такава степен да пусне заглавие „ Вижте кого е карал "Форд "-ът ковчег от злополуката на Е79 “, без в самия материал да написа кого. Тук въобще няма да разясняваме, че колата се ръководи от водач, а не е противоположното, само че това се учи в началните класове в учебно заведение.
Днес публикуваме данните от понеделник от брояча tyxo.com, който следи резултатите на записаните в него уеб сайтове. Разликата в визитите великодушно оставяме да бъдат коментирани от читателите.

Сайт визити импресии
BulNews.bg 65 347 179 376
konkurent.bg 20 717 49 947
zovnews.com 11 590 16 633
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР