Вчерашният ден е един от най-щастливите за Иво Аръков, който

...
Вчерашният ден е един от най-щастливите за Иво Аръков, който
Коментари Харесай

Нападнаха Иво Аръков след като вчера стана баща

Вчерашният ден е един от най-щастливите за Иво Аръков, който разгласи в обществените мрежи, че е станал татко. Начинът, по който го направи обаче, провокира спорни реакции измежду почитателите му.

Според огромна част от тях артистът е обидил майката на детето си Габриела с думите, които е употребявал в поста си, съгласно някои - и със фотосите. Дали самата Габриела е приела по този метод написаното обаче, занапред ще излиза наяве.

Мнозина дефинираха като меко казано несвоевременно възприятието за комизъм, с което Аръков се е опитал да сервира по нетрадиционен метод щастливата вест в живота си, пишейки, че приятелката му към този момент е станала " милф ". Всички знаят смисъла на тази дума и малко на брой я дефинират като уместна, изключително за съкровен миг, какъвто е раждането на дете. Освен това артистът все още използва " другарка ", вместо " жена ", " обичана " и така нататък, което също за някое е прекомерно несвоевременно.

" Приятелка?! Каква другарка, бе?! Така ли би трябвало да се изразиш в мига на това свято нещо - раждането на твоето бебе?! Приятелки бол, през днешния ден една, на следващия ден друга. Да, правилно е, че не сте женени, само че изказът ти е презрян. Да беше я нарекъл и " гаджето ми " тогава... Смешник ", гласи един от многото мнения по адрес на Иво Аръков в мрежата. Дали самият той има желание да им реагира обаче, към момента не излиза наяве, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР