Вчерашният 15 септември беше ознаменуван освен с първия звънец за

...
Вчерашният 15 септември беше ознаменуван освен с първия звънец за
Коментари Харесай

Бариерата е виновна! Жена изтряска скъпо БМВ в подземен паркинг на мол СНИМКИ

Вчерашният 15 септември беше ознаменуван с изключение на с първия звънец за хилядите възпитаници и с десетки произшествия, станали из страната. Една от тях обаче провокира много полемики и смешки в мрежата. Както настояват очевидци, зад кормилото на смачканото БМВ от фотосите е била госпожица, а мястото е мол Парадайс център в столицата.

Не можем да твърдим сигурно какво тъкмо се е случило, но е явно, че скъпият автомобил изглежда доста зле, дори по-зле от бариерата, в която е спрял. Разбира се, зевзеците оповестиха за отговорна точно бариерата, която е засякла возилото  " с несъобразена скорост ", " Не й е мястото на бариерата там ", " спуснала са е бързо, а БМВ-то е постоянно с преимущество " и така нататък, и така нататък

В последна сметка коментиращите заключават: " Кеф ти преграда, кеф ти колица. 1:0 за бариерата! Айдеее в този момент да отдели едни 3 хиляди левчета за бариерата и настрана полицията акт, честито ".

Повече обаче са тези, които се чудят:

" Как съумя? По дяволите, този автомобил е цялостен с електроника и кибернетика срещу дебилизъм! "

  " Да се изпердашиш в под земята паркинг с кола, е next level идиотия! "

  " Кифли с БМВ (и други лъскави марки) около молове са най-опасното нещо ".

 В последна сметка нестихващият зевзелък на коментиращите стига до извода, че девойката зад кормилото " ще си е научила урока от първия образователен ден " и край - в този момент повече няма да върви на молА.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР