Вчера заместник главният прокурор Борислав Сарафов подаде сигнал срещу главния

...
Вчера заместник главният прокурор Борислав Сарафов подаде сигнал срещу главния
Коментари Харесай

Софийската градска прокуратура: Няма да се поддадем на външно влияние

Вчера заместител основният прокурор Борислав Сарафов подаде сигнал против основния прокурор Иван Гешев . Сигналът е в 3 посоки. Едното е за закононарушения против правораздаването. Второто е, че Гешев населява почивна база на прокуратурата в курорта Боровец и третият е за противозаконен запис на член на висшия правосъден съвет.

" Софийска градска прокуратура е единствената способена прокуратура в страната да прави инспекции и следствия против лица с имунитет, магистрати, членове на Министерски съвет, както и за закононарушения срещу републиката. Ръководството на СГП декларира, че всеки един прокурор от СГП извършва своите служебни отговорности кардинално, отговорно и обективно, по този начин както изискват моралът и законът. Нито един прокурор не се е повлиял и няма да се повлияе при решение на каузи от изявления на лица, заемащи висши обществени длъжности ", показват от институцията.

От градската прокуратура заявяват, че няма да позволен каквото и да е превишаване на пълномощия или потреблението им за цели отвън наказателното произвеждане, още по-малко за основаване на публични настроения в една или друга посока по отношение на съответни обстоятелства и лица.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР