Вчера вътрешният министър изказа екзотичната теория, че издирваният може да

...
Вчера вътрешният министър изказа екзотичната теория, че издирваният може да
Коментари Харесай

За 24 часа: МВР установи, че Ангел Христов е бил жив, когато влиза в България, но не е било със самолет


Вчера вътрешният министър изрече екзотичната доктрина, че търсеният може да не е бил жив, когато е влезнал в страната

„ Всички полицейски сили в региона на Дупница търсят всевъзможни материални доказателства по отношение на умрелия Ангел Христов, прочут като един братята Галеви “. Това разгласи министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев на „ Капитан Андреево “, където се откриват две нови ленти, съобщи БНР.

Министърът заяви, че Ангел Христов не е влезнал със аероплан в страната.

„ Тази информация е нечиста сделка, тъй като са тествани всички камери по летищата и не е открито идването на такова лице “, сподели Демерджиев.

Отпаднала е теорията, изказана през вчерашния ден от вътрешния министър Иван Демерджиев, че може търсеният да е пристигнал в страната, когато към този момент е мъртъв.

Според вътрешния министър евентуално Христов е минал през сухопътна граница в час, когато не се ревизират документите за идентичност, или е минал незаконно. Ангел Христов е умрял в България, сподели министърът и посочи, че се ревизират значими условия за настъпването на гибелта. След резултатите от аутопсията и други проучвания ще стане известно дали гибелта е естествена, или настъпила по принудителен метод.

Междувременно от прокуратурата оповестиха публично, че аутопсията е завършена и е

е открито, че 54-годишният мъж е умрял в резултат на остро разстройство на коронарното кръвообращение. Взети са материали за спомагателни проучвания, според поставените задания.

Действията по следствието не престават под надзора на прокуратурата.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР