Вчера сутринта близки на 67–годишната Айшегюл Салиева подават сигнал в

...
Вчера сутринта близки на 67–годишната Айшегюл Салиева подават сигнал в
Коментари Харесай

Убитата в Окорш е удряна от мъжа си с горещ котлон

Вчера сутринта близки на 67–годишната Айшегюл Салиева подават сигнал в полицията, че нещо се е случило в дома им. Отишли да я търсят, само че брачният партньор й Джебраим ги върнал.

Потърсили я отново и се усъмнили в държанието му. Дошлите униформени открили гибелта на дамата, а наличните доказателства били безспорни, че причинителят на убийството е точно брачният партньор й.

Задържан е първо за 24, а по-късно мярката му е удължена на 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане за непрекъсната мярка за неотклонение "задържане под стража ".

Все още няма данни от аутопсията за повода за гибелта на дамата. По непотвърдена информация е била пребита от пердах – с парещ котлон е била удряна в главата. Имало е и прободни рани.

Джебраим е притеглен като обвинен, като наказването, което планува законът е затвор от 15 до 20 години, доживотна присъда или пожизнен затвор без право на подмяна, заяви представителят на Окръжна прокуратура в Силистра Ивелин Чафаланов, представен от "24 часа ".

Хора от село споделят, че фамилията се е заселило в Окорш доскоро повече от 10 години. Настанили се в къщата на собствен племенник. Имали наследник, на който не били биологични родители. Говорят, че проиграл техния парцел на комар. Племенникът им бил откупил дължимото, продал след това къщата и ги взел при себе си.

Съседите споделят още, че Джебраим бил психологично болен, само че не бил освидетелстван. Непрекъснато тормозел жена си за пари, които харчел за пиянство. Гонил я от къщи, спяла по комшии.

По думи на кметът на селото Емилия Кралева, Айшегюл постоянно се е оплаквала от побоите вкъщи. Искала била да затворят брачна половинка й в психиатрия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР