Вчера следобед беше последното излъчване – повторение на новогодишното предаване,

...
Вчера следобед беше последното излъчване – повторение на новогодишното предаване,
Коментари Харесай

Ура! Спряха Господари на ефира


Вчера следобяд беше последното лъчение – повтаряне на новогодишното предаване, в което продуцентът Джуди Халваджиян разгласи, че е пуснал екипа в неплатен отпуск за месец, а водещият Димитър Рачков сподели, че „ от нова година можем да бъдем където си желая.

Хитовото предаване за гафове "Господари на ефира " изчезна от програмата на Нова телевизия. Тази вечер вместо него медията предлага на феновете си сериала "Теория за огромния гърмеж ". Подобна е схемата и за идващите дни.

Нова телевизия е напът да дублира грешката си отпреди 10 години, когато с лека ръка изпусна най-рейтинговото си предаване. Договорът на "Господарите " с Нова е изминал в края на предходната година и към днешна дата към момента не е възобновен.

Вчера следобяд беше последното лъчение – повтаряне на новогодишното предаване, в което продуцентът Джуди Халваджиян разгласи, че е пуснал екипа в неплатен отпуск за месец, а водещият Димитър Рачков сподели, че „ от нова година можем да бъдем където си желаяме “. Договорът на предаването е изминал в края на 2018 година и към този момент не е възобновен. /БЛИЦ
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР