Вчера, след цели две седмици на изолация от същинската игра,

...
Вчера, след цели две седмици на изолация от същинската игра,
Коментари Харесай

Мегз обяви публично: Аз заслужавам да спечеля VIP Brother!

Вчера, след цели две седмици на изолираност от същинската игра, Big Brother смъкна статута на Фантом от облика на Миглена Каканашева - Мегз, трансформирайки я още веднъж в пълновръстен играч във формата.

Тя обаче, още веднъж съумя мигновено да насочи светлините на прожекторите върху себе си и да разбуни духовете, като на вчерашните номинации, на които трябваше да се гласоподава с един положителен и един отрицателен глас, тя разгласи себе си за най-заслужилата успеха. Мегз бе единствената, която се самопровъзгласи за победител, като нито един от съквартирантите не я номинира като минимум заслужаваща.

Продуцентите още веднъж се пробваха да я срутен душевен с намек, че е егоцентрична, само че дизайнерката резервира хладнокръвие и се обоснова с това, че за няколкото месеца престой в Къщата е единствената, претърпяла трансформация, потвърдила е лечебното деяние на формата и е израснала личностно.

Тя доста добре се аргументира и казвайки, че е доста по-рудно да понесе отговорност, обявявайки себе си за най-достоен, в сравнение с да прехвърлиш топката на някой различен да пази това самопризнание. Доводите й са много резонни и на фона на всеобщите гласувания за Даниел Петканов, тя точно него разгласи за минимум заслужаващ успеха, защото безхарактерността му е рискова за обществото.

Дали Мегз има усет и е усетила, че той е най-големият й съперник и за това му постави знак минус, или фактически е разочарована от неговата бездейност, напълно не е от голяма важност, защото те към този момент действително са сигурни финалисти, а на косъм от успеха ще си тръгнат двама всред Шеф Петров, Дани Златков и Тото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР