Вчера по предложение на директора на варненската полиция старши комисар

...
Вчера по предложение на директора на варненската полиция старши комисар
Коментари Харесай

ОДМВР и Община Варна обсъдиха кражбите и хулиганските прояви в града

Вчера по предложение на шефа на варненската полиция старши комисар Андрей Ангелов се състоя среща сред ОДМВР и Община Варна.

На нея с изключение на шефа участваха заместник-директорът, началниците на петте градски районни ръководства на Министерство на вътрешните работи в града, а Община Варна бе показана от заместник-кмета по сигурността Илия Коев, кметовете на регионите в морската столица, шефовете на дирекции и отдели: „ Видеонаблюдение ", „ Инженерна инфраструктура ". Участие в срещата взе и началникът на РУО Варна – доктор Ирена Радева.

По време на срещата бяха сложени въпроси за кражбите на кабели от електрозахранването на обекти в града, както и се подчертава върху хулиганските прояви по отношение на общинската благосъстоятелност.

Двете страни си благодариха за извънредно положителното съдействие и своевременната реакция, като начертаха проекти за по-нататъшна работа за секване на този тип престъпност. Община Варна подсигурява слагането на още над 2000 камери за видеонаблюдение, които ще спомогнат разкриването на огромна част от похищенията, осъществявани във Варна.

Беше подчертана и положителната процедура на предварителните защити по отношение на вандалските и хулигански прояви измежду подрастващите.

Старши комисар Андрей Ангелов акцентира, че с оглед идния летен сезон, напъните на варненската дирекция на полицията са ориентирани към обезпечаване успокоение за жителите и гостите на града и действителното чувство за сигурност и ред.

В идващите дни предстоят сходни срещи с кметовете на общините Аврен, Бяла, Аксаково, Девня, Долни чифлик, Белослав, Вълчи дол, Ветрино, Провадия, Дългопол и Суворово, в които управлението на ОДМВР Варна ще се запознае персонално с проблемите на хората, в тези обитаеми места, с цел да може да се вземат съответни ограничения за пресичането им.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР