Ще съм номиниран, да, тъй като ми звъняха от цялата

...
Ще съм номиниран, да, тъй като ми звъняха от цялата
Коментари Харесай

Румен Гечев от БСП е сред избранниците за европарламента

Ще съм номиниран, да, защото ми звъняха от цялата страна на мен и на други сътрудници за номинациите и съм дал единодушие. Нищо неизмеримо няма. Това съобщи Румен Гечев от Българска социалистическа партия пред медии преди пленума на Националния съвет на Българска социалистическа партия през днешния ден .

" Левицата би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да се яви на тези два избора - както на европейските, по този начин и на парламентарните. Не може да се явим с пет листа. Още на следващия ден това управление би трябвало да направи всичко допустимо, с цел да събере всички тези обединения, които обявиха, че би трябвало да се явят на избори, и да ги сплоти към концепциите на социализма ", разяснява Петър Мутафчиев.

" Ръководството в никакъв случай не би трябвало да прави по този начин, че да убива този оптимизъм в нас, тъй като това е най-лошото. Призовавам: Бъдете малко хрисими. Победи, които демонстрирате като в София, не са победи - те са падения, тъй като те разделят, те унищожават ", прикани още Мутафчиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР