Вчера от най-представителната трибуна председателят на парламента опита да извърши

...
Вчера от най-представителната трибуна председателят на парламента опита да извърши
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Логично е Никола Минчев да подаде оставка

Вчера от най-представителната естрада ръководителят на Народното събрание опита да извърши закононарушение и да погази закона. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов.

" По принцип трябваше първо да има закрито съвещание, на което външният министър Теодора Генчовска да разсекрети документите със секретни грифове, които уличават в национално изменничество Кирил Петков.Първоначално Никола Минчев отхвърли да иницира такова съвещание, въпреки че всички подписи бяха събрани.

Затова през вчерашния ден от Има Такъв Народ са поискали закрита точка в дневния ред на Народното събрание по тематиката Северна Македония.

" Когато си ръководител на Народното събрание, би трябвало да самостоятелен, а не да прикриваш национали изменничества. Това се случи през вчерашния ден и е хубаво, че се излъчваше по Българска национална телевизия, с цел да може цяла България да се увери в това ", сподели депутатът от Има Такъв Народ.

Има Такъв Народ напуща обединението заради две съществени аргументи - едната е потвърдена през вчерашния ден, а другата е, че страната съзнателно е тикана към банкрут и няма пари, разяснява още Балабанов

По думите му разумното е Никола Минчев самичък да подаде оставка и тя да бъде призната от народните представители.

" Вероятно ще има дисуксии, ще омакваме министър-председателя и всички от Политическа партия в негова отбрана ", сподели Балабанов.

Вижте повече във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР