Вчера от ICGB заявиха, че всички основни строителни дейности са

...
Вчера от ICGB заявиха, че всички основни строителни дейности са
Коментари Харесай

МРРБ публикува снимки на незавършени обекти по трасето на интерконектора с Гърция


Вчера от ICGB обявиха, че всички съществени строителни действия са приключени и интерконекторът може да обезпечи съвсем напълно потреблението на България

Спорът за това приключен ли е газовият интерконектор Гърция-България (IGB) продължава.

От Министерството на районното развиване и благоустройство разпространиха фотоси на незавършени обекти по трасето.

Двамата посетиха Газоизмервателна станция Стара Загора, Кранов възел 6, ситуиран до село Тракия, както и канал на Напоителни системи и Диспечерски център в село Стамболийски и откриха незавършени строително-монтажни действия. Това се споделя в известието на Министерство на регионалното развитие.

Вчера компанията, която развива плана за газовата връзка, излезе с остра позиция против изказванията на служебния кабинет, че планът не е подготвен.

От ICGB обявиха, че към сегашния миг всички съществени строителни действия са приключени и от средата на месец юни всички уреди са „ загазени “ и тествани сполучливо с действителни количества природен газ.

От компанията са безапелационни, че интерконекторът може да обезпечи съвсем напълно потреблението на България и приканват за дейното подпомагане на институциите.

Припомняме, че по време на инспекцията на газовата връзка на 10 август транспортният министър Христо Алексиев съобщи: „ Ние газ през днешния ден не открихме в интерконе
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР