Вчера, моделът Велина Узунова отбеляза своя 23-ти рожден ден. Хиляди

...
Вчера, моделът Велина Узунова отбеляза своя 23-ти рожден ден. Хиляди
Коментари Харесай

Пловдивска красавица получи букет с над 100 рози за рождения си ден, замина за Дубай й...

Вчера, моделът Велина Узунова означи своя 23-ти рожден ден. Хиляди пожелания от другари затрупаха персоналния и профил, а моделът, родом от Сандански не пропусна да разгласява фотография, на която театралничи с голям букет от бели рози и зашеметяваща визия, оповестява " Трафик ".

„ Рожденият ден не е единствено дата в календара, указваща време за дарове и празненства. Всеки следващ рожден ден бележи краят на един цикъл, и началото на нов.
Аз ще си пожелая, да бъда здрава, аз и всичките ми близки, да бъда безпределно щастлива, обсипана с обич и заобиколена от стойностни хора, които да ме обичат и ценят такава каквато съм” – написа Велина във Фейсбук.



През миналия месец, тя беше част от журито на влиятелния международен конкурс " MISS TOP OF THE WORLD - 2017 ", което се организира в Пловдив, а в края на месец септември означи своето наличие и на Sofia Fashion Week.

В началото на октомври, Велина Узунова, която е изтъкнат познавач на модата и върл странник, не пропусна да посети столицата на модата – Милано, а през днешния ден, единствено ден след рождения й ден, е на отмора в Дубай. Дали тя е там с приятелки или е с обичан мъж, можем единствено да гадаем…

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР