Вчера евродепутатът от "Обединени патриоти" Ангел Джамбазки се провикна от

...
Вчера евродепутатът от "Обединени патриоти" Ангел Джамбазки се провикна от
Коментари Харесай

На вниманието на Джамбазки от Брюксел: Популизмът е сладък, но бързо вкисва, докторе!

Вчера евродепутатът от "Обединени патриоти " Ангел Джамбазки се провикна от Брюксел: "Незабавно да бъде освободен лекарят, който умъртви Жоро Плъха в отбрана на собствеността си! "

Патетично, но кухо.

Като същински родолюбец - популист, по тертипа на останалите свои ръководители и сътрудници по псевдопатриотизъм, Джамбазки се изрече по тематика, която действително не познава. Има ром - апаш, значи незабавно - "смърт "!

Симпатично, но единствено в случай че си олигофрен. Или пък фашист. А не евродепутат.

За благополучие и шанс на законността обаче, Джамбазки е единствено евродепутат, а не прокурор или не дай Боже, арбитър. Щото в случай че беше, като един същински европейски правист, щеше да върви нагоре - надолу из Пловдив с електрическа резачка и да коли мангали на ред. Най-вероятно.

Аз доста добре знам, че у нас сходна психопатия се употребява с от ден на ден последователи, само че това не значи, че всички сме луди, нали по този начин?

В този ред на мисли желая да показва на господин Джамбазки формалното мнение на Окръжна прокуратура - Пловдив в лицето на областен прокурор на Румен Попов:

"Установи се, че все още на осъществяването на действието не са били нито брачната половинка, нито двете му деца. Това се открива от самите показания на брачната половинка на обвинения и от неговите пояснения. Не е имало какъвто и да било съизвършител на крадеца. Опита за кражба в гаража, намиращ се в кооперацията, е осъществено единствено от убития. Установено е от показанията на самия обвинен ", съобщи прокурорът. "При по този начин изнесената фактология, изрично е открито, че изстрелите и настъпилия конфликт сред двамата са били възпроизведени и конфликтът е бил в двора на кооперацията. Категорично се изключва жилището, което беше коментирано ".

Ето по тази причина не би трябвало да се пищи авансово, господин Джамбазки. Не единствено с цел да не се изложи човек, ами и с цел да не настройва хората един против различен. Защото уважаеми Джамбазки, същинските държавници не вършат по този начин. Никога.

Бих желал да попитам в този момент и "гражданите " на Пловдив и фейсбук, които през вчерашния ден псуваха и кълняха ромите на плошада и в мрежата, още ли ще се пробвате да убеждавате някого, че реакцията ви бе такава, не тъй като Плъха е мангал, а доктора, българин?

И какво вършим в този момент с думите "ама той защитавал детето и жена си ", когато те изобщо на са били в жилището?

Затова скъпи мои читатели, запомнете, престъпността си е престъпност, етносът - етнос, политиката е съвсем постоянно куха, а пропагандата и операцията са единствено един инструмент.

Именно по тази причина се пазете. Особено в случай че някой вика нещо "много готино " и доста мощно, изключително от Брюксел.

Щото, както знаем, присъди най-лесно се раздават. Питайте премиера, нали сме "лош материал "...

А най-лесно щеше да бъде в случай че докторът бе звъннал на 112. Така, хем Джамбазки нямаше да се изложи, хем Димитров щеше да е възмезден, хем Плъха щеше да е зад решетките, само че жив, хем хората щяха по-малко да се ненавиждат едни - други, хем полицията щеше да си е свършила работата, хем и публицистите нямаше да са не запомнили Гинка.

Коментар на Васил Петев
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР