Възродилата се като феникс след раждането Цветана Пиронкова се завърна

...
Възродилата се като феникс след раждането Цветана Пиронкова се завърна
Коментари Харесай

Цвети Пиринкова отново впечатли и стартира със страхотна победа на Ролан Гарос

Възродилата се като феникс след раждането Цветана Пиронкова се завърна повече от почтено през днешния ден и на Ролан Гарос. Тя надви над Андреа Петкович с 6:3, 6:4 за малко повече от час игра.
Българката откри програмата на корт №4. Срещата трябваше да започва в 12 часа българско време. Дъжд обаче забави началото й, като сега, в който спря да вали двете излязоха на корта.
Срещата стартира добре за Цвети, която реализира пробив още в първия гейм. След непредизвикана неточност на германката Пиронкова получи два шанса да пробие и се възползва още от първия след отличен бекхенд. След това съумя да затвърди пробива си и да реализира още един подобен!
Тя обаче позволи мигновен рибрейк, с което Петкович най-сетне съумя да открие сметката си в мача. Последваха още два пробива и в последна сметка българката завоюва сета с 6-3.
 Цвети Пиронкова открива програмата на Ролан Гарос Цвети Пиронкова открива програмата на " Ролан Гарос "
Цветана Пиронкова ще стартира присъединяване си в главната скица на тенис шампионата от Големия шлем „ Ролан Гарос “ през днешния ден. Българката...
Вторият сет стартира по еднакъв метод и до неговия край българката беше тази, която определяше темпото и стигна до законосъобразен триумф.
Както е известно, Цвети Пиронкова взе участие в Париж с покана от уредниците, които очевидно останаха впечатлени от завръщането ѝ на корта и четвъртфинала на US Open. За нея това ще е първи мач в Париж от 2017-а, когато беше отстранена от Елина Свитолина във втори кръг.
При триумф над Петкович Пиронкова може да си уреди среща със своята добра познайница Серина Уилямс на идващия стадий. Американката открива акцията си против Кристи Ан в третия мач на централния корт " Филип Шатрие. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР