Възрастно семейство вся хаос и ужас в хотел в Шотландия.

...
Възрастно семейство вся хаос и ужас в хотел в Шотландия.
Коментари Харесай

Подпийнали пенсионери вилняха в хотел в Шотландия

Възрастно семейство вся безпорядък и смут в хотел в Шотландия. Мъжът се появил бегом гол и размахващ ножица на рецепцията на хотела, а жена му заплашвала да простреля чиновник от личния състав. Двамата бяха наказани да платят солена санкция, съобщи Агенция Франс Прес.

Обяснението, което пенсионерите са дали за държанието си е, че са попрекалили с алкохола. Това обаче не омилостиви съда и санкцията, която им беше наложена, възлиза на 4100 паунда (4477 евро) за закани и принуждение.

Освен това 72-годишният Робърт Фъргюс би трябвало да заплати и 800 паунда обезщетение на хотел „ MacDonald Loch Rannoch” за вредите, нанесени през нощта, в която той и 69-годишната му жена вилняха.

Самата Рут Фъргюс се появила по нощница и заплашвала с огнестрелно оръжие чиновник на хотела, който се явил по недоволство от различен клиент поради шума, който вдигала. На помощ на жена си се притекъл Робърт Фъргюс, въоръжен с ножица.

Той прерязал кабели, откъртил табелата на хотела и с нея счупил един прозорец, а по-късно заплашил личния състав, че ще убие всички.

Ужасени от белокосите размирници, хората в хотела не видели различен излаз с изключение на да избягат в най-близкото село на разстояние 3 км. Двамата били хванати в колата си два часа по-късно, до момента в който се опитвали да избягат.

Шофьорската брошура на мъжа е отнета за една година поради шофиране в пияно положение. По информация на БГНЕС
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР