Възрастна пешеходка е настанена в болница с фрактури и контузии

...
Възрастна пешеходка е настанена в болница с фрактури и контузии
Коментари Харесай

Възрастна жена и дете пострадаха при катастрофи в Пловдивско

Възрастна пешеходка е настанена в болница с фрактури и травми след злополука в пловдивския квартал " Тракия ", заяви Министерство на вътрешните работи. Около 18,50 ч. през вчерашния ден екип на бранш " Пътна полиция " е ориентиран към ул. " Съединение ", където пресичаща 75-годишна жена била блъсната от лек автомобил. Пенсионерката е откарана в лечебно заведение, като съгласно лекарите няма заплаха за живота й.

Пробите за алкохол и наркотични субстанции на шофьорката са негативни. Причините и събитията към произшествието се обясняват. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Дете е без съществени контузии след пътно произшествие през вчерашния ден в село Розино. Сигналът е получен в РУ-Карлово минути преди 17 ч. Според предварителните данни, лек автомобил „ Мерцедес “ блъснал ненадейно изскочило на пътното платно 10-годишно момиченце. То е оставено под лекарско наблюдаване с травми и охлузвания. Водачът на колата, на 37 години, е пробван за приложимост на алкохол и опиати, резултатите са негативни. Съставен му акт за позволеното произшествие заради придвижване с несъобразена скорост

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР