Възрастна жена подаде сигнал в Трето районно управление на столичната

...
Възрастна жена подаде сигнал в Трето районно управление на столичната
Коментари Харесай

Скандал с общинар от ВМРО: Нападнал ли е възрастна жена

Възрастна жена подаде сигнал в Трето районно ръководство на столичната полиция против общинския консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера. Според жалбата, Контрера е разпилял багажа на дамата в метростанция през вчерашния ден.

Показания в полицията към момента не са давани.

87-годишната Дора Николова сега няма жилище. Снощи оставя багажа си на стълбите на метростанция и слиза да види какъв брой е часът.

„ И аз като се обръщам, и тя като се обръща там летят крайници до тавана и хвърчат всякакви неща, които аз сега не мога да осъзная какво са, само че тъй като аз потеглям там, където съм си оставила багажа и виждам, че това е моя багаж, който се сипе по багажа, който се тъпче”, разказва последвалите събития тя.
Волен Сидеров вилня среднощно в центъра на София Лидерът на „ Атака “ твърдял, че в "клекшоп " до НАТФИЗ имало опиати и се държал нападателно с жена, която желала да си купи цигари
Има и очевидци на случката. По думите им, Контрера се отнася жестоко и с тях, и с служителите на реда, които идват малко по-късно. „ Започна да ме влачи тук под мишница, сподели ми: „ Сега ще видиш кой съм аз!”. И аз му споделям: „ Вие какво, служител на реда ли сте?” Той ми споделя „ Аз съм служител на реда! Сега ще ви покажа!”, споделя Ирина Кръстева.

Дора изяснява, че не познава Карлос Контрера, макар че скоро е нощувала в коридара на постройката на Вътрешна македонска революционна организация.

От пресцентъра на участващата в ръководството националистическа партия обявиха, че Контрера няма да разяснява до момента в който не бъде извикан в полицията, с цел да даде показания.

„ Да се извини по някакъв метод на дамата и да направи нещо за нея. Това е част от българския народ, без значение какъв брой са симпатични и какво е психологичното им положение, никой не знае какво ще стане с нас”, приканва Ирина Кръстева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР