Възрастна двойка, която е изпаднала в затруднено положение, има нужда

...
Възрастна двойка, която е изпаднала в затруднено положение, има нужда
Коментари Харесай

Дори без дом - те не изоставят верния си другар. Ще им подадем ли ръка? СНИМКА

Възрастна двойка, която е изпаднала в затруднено състояние, има потребност от поддръжка. За историята им споделя жена, станала очевидец на оцеляването им.

Мъж, жена и немият им приятел - едно куче, са се приютили под терасата на жилищен блок във Варна. Мястото е улица " Драва Соболч " 4. А край тях виждаме и всичко, което е останало от живота им - друга мебелировка, дружно с юрганите, предпазващи ги от студения вятър. Заради любимеца си, който не са изоставили, не са позволени до подслон, написа Даниела Недева.

Въпреки това те не са го изоставили, само че разделят с животното и дребното, което имат.  " Тя не им е нужна, животът им не е необходим, а те самите са нужни единствено на кучето ", тъжно установи Недева. Жената приканва всеки, който има опция и предпочитание, да помогне на тези хора, изпаднали в усложнение. Историята им остава неразбираема, само че е ясно едно - хората незабавно имат потребност от поддръжка.

 Вижте цялата история, споделена от  Даниела Недева:

" Мъж, жена и куче... Завити през глава с юрган... Под тераса на блок в региона на " Чаталджа ". Зад главите им е подредена покъщнината на целия им живот.... Тя не им е нужна, животът им не е необходим, а те самите са нужни единствено на кучето...

Моля, всеки, който има опция да алармира медии и институции.../заради кучето, не биват допускани до подслон /, в случай че някой има предпочитание да помогне със съвет или по различен метод - апелирам, пишете! "

Добри хора търсят информация за мъжа и дамата, а някои споделят, че ще оказват помощ - както могат. Да се надяваме, че и този път жители с огромни сърца, ще подадат ръка на тези, изпаднали в недружелюбност.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР