Възрастен мъж е намерен мъртъв снощи в жилищен блок, където

...
Възрастен мъж е намерен мъртъв снощи в жилищен блок, където
Коментари Харесай

Убитият мъж в Люлин сигнализирал, че внуците му са държани в изолация

Възрастен мъж е открит мъртъв нощес в жилищен блок, където живеела неговата щерка. При огледа служителите на реда са открили следи от принуждение. Преди десетина дни мъжът е алармирал, че внуците му са държани в изолираност от щерка му и брачна половинка ѝ. Започнало е следствие за ликвидиране.

Познати на 87-годишния Стефан Янев подали сигнал в полицията на 12 февруари, че след пътуването си до столицата не се е прибрал в Кочериново. Изчезнал е откакто съобщил в национална медия, че внуците му са държани в изолираност. Той разказал, че трите деца в никакъв случай не са посещавали учебно заведение и в действителност били заложници на родителите си.

Вчера полицията открива възрастния човек мъртъв.
ст. комисар Ивайло Иванов, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: Трупът е открит покрай апартамент на междуетажна площадка в една ниша, която е доста покрай жилището, на който той се води съсобственик, тъй като непрекъснатият адрес на лицето е в град Кочериново.
Арестувани като обвинени са дъщерята на Стефан Янев и нейният брачен партньор. Две от децата им са под полицейска протекция, а най-голямото, което е на 19 години, е разпитано в 9-то РПУ.

ст. комисар Ивайло Иванов, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: Още от нощес с тях работят психолози от нашия институт по логика на психиката, инспектори от детска педагогическа стая, защото две от тях са доста некомуникативни, отхвърлят всякаква връзка с нас и там към този момент експертите би трябвало да си свършат работата.
Агенцията за обществено подкрепяне ще се погрижи за настаняването на двете по-малки деца.

Бисер Петков, министър на труда и обществената политика: Утре изтича полицейската протекция и ще бъдат настанени в спешен център. Ще се направи оптималното те да стартират да посещават учебно заведение. Сега се водят като отпаднали от учебно заведение.
От полицията споделиха, че и преди са получавали сигнали за разправиите сред Стефан Янев и щерка му. Последният е от 11 февруари. Отишли на инспекция в жилището в квартал Люлин, само че не разкрили никого.

ст. комисар Ивайло Иванов, шеф на Столична дирекция на вътрешните работи: Всичките сигнали, които са получени в 9-то районно са били за междуличностни взаимоотношения сред татко и щерка, те са били за душевен тормоз, неплатени сметки. Никога при нас не е имало данни за физическо малтретиране, за принуждение.
Според съседи, от жилището постоянно са се чували кавги.

Тези хора не поздравяваха никого, не споделяха с никого. Излизаха си заран с раничките, все едно отиват на туризъм, по-късно си се прибират.
Разследването на случая продължава.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР