“Възраждане закри официалната си кампания в Кюстендил с концерт на

...
“Възраждане закри официалната си кампания в Кюстендил с концерт на
Коментари Харесай

Възраждане закри предизборната си кампания в Кюстендил с концерт на Лилия Семкова

“Възраждане ” закри формалната си акция в Кюстендил с концерт на националната певица Лилия Семкова, която забавлява присъстващите посетители на Арката в Кюстендил близо час.



Събитието бе намерено с показване на листата на “Възраждане ” от народния представител, определен с мандат от Кюстендил – Димчо Димчев, който по-късно даде думата на претендента за кмет на общината – Мира Миркова. Тя от своя страна благодари на екипа, взел участие паралелно с нея в акцията, както и на специфичния посетител за вечерта – Лилия Семкова.

Народната певица показва неповторим глас и изпя няколко прелестни песни, които очевидно бяха много прочувствени за присъстващите пред Арката.

Дори след приключването на събитието, което бе закрито с прочувствена тирада на Мира Миркова и фойерверки, хората останаха дълго за подписи и фотоси.

„ Трудно е да приказваш след такава ария, изключително за човек със орис като моята “ – сподели Миркова, имайки поради песента „ Жалба за България “, с която Семкова закри празника – „ Аз избрах да се върна в България, избрах да се върна и пребивавам в Кюстендил, моят избор е Възраждане с бюлетина 42. Време е да си върнем Кюстендил! “ – приключи Миркова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР