Още преди ДНК-анализът да е готов, Велико Минков беше убеден

...
Още преди ДНК-анализът да е готов, Велико Минков беше убеден
Коментари Харесай

Велико Минков призова майката на сина си да признае бащинството му, Габриела отказа коментар

Още преди ДНК-анализът да е подготвен, Велико Минков беше уверен, че e татко на бебето на Габриела. Малкият бил цялостно негово копие.

" Тестът демонстрира извънредно безапелационно, че аз съм бащата на детето, като в случай че би трябвало да го изразим в проценти това е 99 % с още 9 9-ки след запетайката и една 8-ца, тъй че по-убедително от това не може да бъде ", сподели Велико Минков, татко на дребното дете на Габриела.


Досега Габриела отхвърляше детето да е на Велико, а в акта за раждане, като татко е вписан убитият Пейо Пеев, защото двамата сключили брак седмица преди раждането. Велико Минков обаче води дело за бащинство в бургаския съд още от септември 2023-та, като идващото съвещание е планувано за 14 ти май. Той приканва Габриела да признае желае.

" Ако го направи това в идващите дни до 14 -ти тя ще покаже, че слага детето преди всичко ", сподели Велико Минков, татко на дребното дете на Габриела.

Преди два дни софийският апелативен съд пусна под домакински арест майката, упрекната в ликвидиране. Потърсихме я на домашния й адрес.





Кой е?
Да Ви попитаме по какъв начин ще коментирате излезлият ДНК тест през днешния ден за Кристиан?
Отказвам всевъзможни изявленията, ще пристигна и този миг, няма да е през днешния ден.

Децата на Габриела са при фамилията на Пейо. Основните грижи за тях поставя сестра му. Тя също е недоволна и обезпокоена от това, че Габриела е под домакински арест. Според нея това може да е първа стъпка към връщането на децата на майката, което няма да е за тяхно положително.



" Във времето тя ги е неглижирала, за което излизат от ден на ден доказателства. Детето, с което съм неразделно последните 3 месеца непрекъснато споделя, че е оставяно единствено и има извънредно огромен боязън да не бъде оставено, споделя че е оставяно единствено с дребното бебе ", описа Милена Йорданова, сестра на убития Пейо Пеев.

Велико и фамилията на Пейо се сближиха след бруталното ликвидиране. Той постоянно вижда сина си и подсигурява, че даже при доказано от съда бащинство, няма да разделя двете деца.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР