Готов е ДНК-тестът за бащинство на Велико Минков. Резултатите показват,

...
Готов е ДНК-тестът за бащинство на Велико Минков. Резултатите показват,
Коментари Харесай

ДНК тест за бащинство показа, че Велико Минков е баща на едно от децата на Габриела Пеева

Готов е ДНК-тестът за бащинство на Велико Минков. Резултатите демонстрират, че той е татко на едно от децата на Габриела Пеева, която е упрекната в убийството на мъжа си Пейо Пеев.

Пред Дарик радио тойзаяви, че ще желае да получи правото да отглежда 7-месечнияси наследник Кристиян. а един от претекстовете на магистратите бе, че децата се нуждаят от майчинагрижа.

„ Вероятността дали съм бащата се мери сред 0 и 1. В случая вероятността е 0,99999998, което е много, много висока степен. Моят наследник Кристиян е на 7 месеца, синът на Пейо Пеев е на 7 години.

Детето го видях само увито на разстояние към 10 метра от мен на 31-ви декември на едно новогодишно празненство, на което те инцидентно пристигнаха и не знаеха, че аз съм там.

Двете деца са при родителите на Пейо. По това, което съм видял последно, децата са си доста щастливи – в добра среда, добре обгрижвани са. Мисля, че там, където са отглеждани сега, е най-хубавото за тях. Да бъдат дадени на майката да ги отглежда под домакински арест е риск за тяхното здраве и за живота им ”, разяснява Минков.

Припомняме, че колата с тялото на убития Пейо Пеев бе открита опожарена в гориста околност край Витоша при започване на 2024 година

Габриела Пеева, която през 2021 година е била претендент за народен представител от листата на " Продължаваме промяната ", беше арестувана по обвиняване, че дружно с майка си Красимира Трифонова, е удушили брачна половинка на Пеева в персоналния му автомобил.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР