Възраждане“ ще настоява паметникът на американските летци, които са допринесли

...
Възраждане“ ще настоява паметникът на американските летци, които са допринесли
Коментари Харесай

Възраждане“ иска премахването на паметника на американските летци

„ Възраждане “ ще упорства паметникът на американските летци, които са съдействали само за гибелта на спокойно българско население през Втората международна война да бъде демонтиран. Наличието на този монумент на българска земя е срам за ръководещите страната ни, тъй като той е във прослава на тези, които са отговорни за убийството на българско население, считат от партията.

В прессъобщение до медиите от " Възраждане " показват, че от 18 октомври 1943 до 17 април 1944 англо-американците убиват 4208 българи, раняват тежко още 4744 българи и унищожават или повреждат 12 657 здания (вкл. Народното събрание), причинявайки вреди за милиарди левове. Убитите българи са единствено дами, деца и старци - мирни почтени поданици. В боевете умират и десетки български военни водачи, които с живота си пазят небето над България.

Днес в град София наоколо до Посолството, което сега ръководи страната ни посредством марионетен кабинет, който показва за български, има повдигнат монумент на американските летци, на убийците на нашите воин и на мирното ни население.

В духа на зараждащите се настроения в някои кръгове на българското общество, които служат на американския си стопанин и заблуждават публичното мнение, че паметниците ни би трябвало да се отстраняват или реалокират, „ Възраждане “ упорства паметникът на американските летци да бъде демонтиран.

Този монумент няма място в София, в случай че американските дипломати желаят дано го вземат и да го занесат на тяхната земя.

На всички ръководещи подсещаме, че интензивно организираме наряди от граждани-доброволци, с които дружно ще пазим паметника на Съветската войска. Армия, която не убива нито един българин за разлика от англо-американската войска, която убива почтени жертви - деца, дами и старци. За децата пуска бомби под формата на детски играчки и тези от тях, които не са убити вечно са осакатени, оповестяват още в прессъобщение от " Възраждане ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР