Възраждане провокираха пореден скандал с намерения за физическа саморазправа с

...
Възраждане провокираха пореден скандал с намерения за физическа саморазправа с
Коментари Харесай

Двама депутати от Възраждане скочиха на бой срещу Манол Пейков

" Възраждане " предизвикаха следващ скандал с планове за физическа разпра с Манол Пейков в пленарната зала на Народното събрание.

Двамата депутати от групата на Костадинов - Ивайло Чорбов и Златан Златанов - скочиха от местата си и потеглиха към мястото на Пейков, до момента в който течаха дебатите за ветото на Румен Радев против даването на БТР-и на Украйна.

Всичко стартира поради груби реплики на Костадинов от трибуната.

Председателят на " Възраждане " разгласи, че " по-голямата част от залата " обслужвала " непознати ползи " поради военната помощ за Киев.

" Руски! ", провикна се от място Манол Пейков освен това изказване.

Костадинов обаче продължи: " Обслужват националния интерес на една страна като Украйна, която може да се квалифицира напълно умерено като пропаднала страна. Държава, която води война против личното си население, страна, която може самоуверено да се каже, че пропагандира тоталитарни, отречени, фашистки идеологии ", след което Пейков още веднъж му отвърна от място.



В този миг камерите на Българска национална телевизия демонстрираха по какъв начин Чорбов и Златанов потеглят от крилото на залата към центъра, където се намираше Пейков.

Председателстващата съвещанието Росица Кирова разпусна депутатите за 15 минути, откакто видя, че може да се стигне до физически конфликт.

Квесторите незабавно се намесиха, депутатите от ПП-ДБ също пристигнаха да прекратят ескалацията. Това е следващият случай на груби обиди или закани от страна на " Възраждане " по адрес на Пейков или други представители на ПП-ДБ.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР