Възраждане има огромна армия от тролове, които се включват, когато

...
Възраждане има огромна армия от тролове, които се включват, когато
Коментари Харесай

Младоженката Гунчева разби Костя: Възраждане строява хилядна армия от тролове

" Възраждане " има голяма войска от тролове, които се включват, когато за партията се приказва положително или неприятно. Това съобщи отцепничката Елена Гунчева пред Нова. 

Всеки член на партията има по няколко профили, има профили, които постоянно се включват ксогато се спомене партията, разясни тя. Тези тролове се командат от асистентка по пиар от Варна, която дава отговор за  социалните мрежи – провежда тролски офанзиви, отбива ги и така нататък, бе директна някогашната депутатка. 

Когато има изявление на Костадин Костадинов, има едни затворени групи, в които се спускат задания и се споделя – пишете позитивни мнения, описа Гунчева. 

Тя изясни, че е била част от тези групи и знае какви задания се спускат там. 

Например, в случай че някой му каже Копейкин – изпод троловете се включват и споделят - този би трябвало да се разстреля, да се обеси и така нататък най-после да му се дикладва профила, изясни в елементи дръзката дама. 

Указанията ги дава управлението на възобновление – например Николай Дренчев, Цончо Ганев, изброи Гунчева.

Тролската войска е огромна, когато потеглих против " Възраждане ", се вижда, че ме нападнаха хиляди, без фотоси на профилите, с по 12-15 другари, конкретизира тя. 

На въпрос за какво паметникът на Альоша в Пловдив е по-висок от на Левски, тя въпреки всичко изясни, че Апостола е над всички.

Да, това нервира ненапълно, то е решение на власт, която е била подвластна. Както сега нашата власт е подвластна от американците, сподели ексдепутатката.

Гунчева изясни, че има още скандални чатове, само че няма да ги изнесе. Щом не съм ги изнесла, значи считам, че не е правилно. Но не демонстрират истината.Истаината е, че се позволяват неточности и се опорочава концепцията, откри тя.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР