Възраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура

...
Възраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Възраждане агресира в парламента и се опитва да налага цензура в 21 век

" Възраждане " агресира в Народното събрание и се пробва да постанова цензура в 21 век. Липсата на образование и простотията взимат връх. "

Това написа в профила си във Facebook Лена Бориславова от Политическа партия. Тя разяснява още президента Румен Радев, съставянето на постоянно държавно управление, работата на прокуратурата и правосъдната промяна.

" Някой “бял хакер” е хакнал страницата във Facebook на обединителя на нацията (и на брачната половинка му) и гневно написа против образуването на постоянно държавно управление. За малко да си помисля, че президентът в действителност желае да има още свои служебни правителства… и да няма постоянен бюджет ", добави Бориславова.

" В прокуратурата работят като гневни - за 3 седмици свършиха повече работа в сравнение с за 3 години. Обявена е война на Народното събрание. Накъде? ", попита тя.

" Трябва да има правосъдна промяна. Време е. Не бива да имаме вяра, че сегашната война на Гешев с политически партии и свързани с тях незаконни групи е дълготрайното решение. Защото те могат да се схванат всеки миг или да си намерят сурогат, а ние отново ще би трябвало да сме по площадите или на избори. Докато в същото време възрожденските сили и радините безредици ще не престават да стресират против демокрацията ", акцентира Бориславова.

" Пиша това, осъзнавайки, че във втория мандат търсим поддръжка за кабинета точно от ГЕРБ, само че! най-малко за момента в този парламент след тези изборни резултати друго болшинство за правосъдна промяна няма. След нови избори надали ще наподобява по-добре. Необходимо е постоянно държавно управление, което да се опита да реши проблемите на страната ", безапелационна е Лена Бориславова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР