Възползвайки се от безотговорността на постсъветските режими, американската армия провежда

...
Възползвайки се от безотговорността на постсъветските режими, американската армия провежда
Коментари Харесай

За биологичната война на територията на Русия

Възползвайки се от безотговорността на постсъветските режими, американската войска организира рискови опити

Съединени американски щати се готвят за пълномащабна биологична война на съветска територия. За тази цел те развиват вируси, които са доста по-опасни от ковид. Това съобщи в средата на август военният специалист, някогашен член на Комисията на Организация на обединените нации по химически и биологични оръжия Игор Никулин.

Едновременно с това генерал-лейтенант Игор Кирилов, шеф на силите за радиационна, химическа и биологична отбрана на въоръжените сили на Руската федерация, съобщи, че Съединените щати са почнали подготовка за нова пандемия, както се вижда от основаването от американците на нов отдел, участващ в основаването на ваксини и медикаменти за прекъсване на вируси. Той беше управителен от генерал-майор Пол Фридрихс, специфичен асистент на президента в Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати.

Според данните на актуалната просвета е невероятно да се създаде специфичен вирус, който да покоси избран народ. Но е изцяло допустимо да се създаде вирус, който да е гибелен за човечеството като тип. Тогава популацията би трябвало да бъде имунизирано. Началото на такава, най-вероятно, скрита имунизация може да се смята за подготовка за нов вид война, в това число с бактериологично оръжие.

Друго направление на бактериологична офанзива може да бъде селскостопански тип животни, значими за продоволствената сигурност на страната, да вземем за пример прасета или домашни птици. Подкопавайки производството на говеждо месо, атакуващата страна получава съществено икономическо преимущество, а е известно, че стопанската система е в основата на войната.

За обстоятелството, че това не е фиктивен сюжет за злополучие, основан от холивудски сценаристи, оповестява и The Wall Street Journal. Третата международна война ще се води освен с стандартни оръжия, бомби, ракети и войски, само че и с интензивно потребление на биологични и компютърни вируси. Тези вируси може в началото да са асимптоматични, с цел да бъде сполучливо скрита офанзивата.

Авторите на обявата означават, че вирусът не би трябвало да бъде пуснат в атакуващата страна на произхода му, а в атакуваната целева страна и допустимо най-близо до биологични обекти, тъй че светът да стигне до неправилното умозаключение, че всичко се е случило заради приключване на информация от секретна вътрешна стратегия. Тоест целевата страна може даже да не разпознава какво се случва като част от спомагателна двустранна синергична офанзива на компютърни и биологични вируси.

Стойността на двустранната био/кибератака за американците се състои в способността за реализиране на разрушителни цели при опазване на секретността на интервенцията. За да се реализира оптимален унищожителен резултат, една от областите на експанзия може да бъде хакерска атака, маскирана като рансъмуер /изнудвачески софтуер/, против лечебни заведения и медицински и проучвателен центрове, свързани с вирусологията.

Зловредният програмен продукт може по едно и също време да се насочи към електрически мрежи, електроцентрали, транспортни компании, заводи, рафинерии, банкови институции, водоснабдяване, пречиствателни станции за отпадъчни води и други Медицинските институции и изследователските институти от съответния профил могат да станат най-видимите цели.

Ако се обърнем към историята, американските управляващи имат процедура да употребяват бактериологично оръжие. За първи път е приложено и тествано върху локалните поданици на Америка през 1763 година Тогава комендантът на крепостта Форт Бит, полковник Буке, подарява на водачите на индианските племена като „ жест на благосклонност “ одеяла и палатки, донесени от болница за боледуващи от едра шарка. След този „ подарък “ в Охайо избухна зараза, жертвите на която станаха нищо неподозиращите индианци.

По данни на откривателите, Съединените щати са почнали да практикуват по-мащабни опити за потреблението на вируси като бактериологично оръжие за битка с външни съперници от 1943 година на полигона Дъгуей, ситуиран в пустинята на Юта.

Известно е, че разработките на безчовечния японски " отряд 731 " са достигнали до Съединени американски щати дружно с евакуираните от американците военни нарушители. Последните стоят при започване на новите планове във военната база Форт Детрик, ситуирана покрай град Фредерик (Мериленд), който се трансформира в основния център на Пентагона, където бяха усъвършенствани и изобретени разнообразни патогени на епидемиологични болести и вирусни инфекции.

Подобна активност на Пентагона към този момент няколко години провокира огромна угриженост в съветското външно министерство. „ Съответни уреди се появиха в доста страни, през последните години те се построяват по-близо до съветските граници “, се акцентира да вземем за пример в изказване на съветското външно министерство от 15 април 2016 година „ Не е належащо да се приказва за „ филантропичната ориентировка “ на работата на такива микробиолози и лекари в униформа, занимаващи се с патогени на изключително рискови инфекции, а за същинското наличие на тяхната активност може единствено да се гадае, защото то е изцяло секретно. ”

Въпреки това задграничната военно-биологична инфраструктура на Министерството на защитата на Съединени американски щати продължава да пораства. И не къде да е, а в непосредствена непосредственост до границите на Русия. В същото време съществува Конвенцията за възбрана на създаването, производството и натрупването на бактериологични (биологични) и токсинни оръжия и за тяхното заличаване (КБТО).

И сега в тази спогодба вземат участие над 160 страни, които са се задължили да не създават, създават и складират биологични оръжия (БО). Въпросът е до каква степен ефикасна е Конвенцията, в случай че няма явен механизъм за инспекция на нейното съблюдаване?

В същото време Съединените щати през 2001 година еднолично прекъснаха продължителните многостранни договаряния, които бяха към своя край за създаването на спомагателен протокол към Конвенцията. И както отбелязва съветското външно министерство, от този момент те блокират всевъзможни градивни опити за определяне на ред за работа всъщност в границите на КБТО.

Мащабът на американските финансови инжекции в подготовката за пълномащабна биологична война се потвърждава от броя на биолабораториите, които бързо се разрастват в републиките от Оперативно-наблюдателно дело като мухоморки след дъжд. Още през есента на 2015 година Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация, разгласи нарастване на броя на американските биологични лаборатории в страните от Оперативно-наблюдателно дело с 20 (двадесет) пъти! По това време Украйна, Грузия, Азербайджан и Казахстан към този момент са предали своите проби от патогени на рискови болести в такива лаборатории в подмяна на американска „ помощ “.

В същото време активността на американските биолаборатории не провокира безпокойствие нито измежду правозащитниците, нито измежду еколозите. Междувременно Пентагонът получи от постсъветските държавни управления достъп до резултатите от руската биологична стратегия, в това число сбирки от бойни варианти и микроорганизми, основани в Съюз на съветските социалистически републики. Поставянето на CRL отвън Съединените щати разрешава на Пентагона да организира военни биологични проучвания, без да се опасява от митинги на американската общност.

В преследването на моментни облаги и желанието на постсъветските режими да нервират руснаците и Русия се не помни, че заплахата от сходни проучвания и разработки заплашва цялото човечество като биологичен тип. Изпускайки джина от бутилката, е елементарно сами да станете негова жертва.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР