Възпитаникът на хасковската тенис школа Петър Трендафилов е крайният победител

...
Възпитаникът на хасковската тенис школа Петър Трендафилов е крайният победител
Коментари Харесай

Хасковлия спечели веригата 4MOVE17+

Възпитаникът на хасковската тенис школа Петър Трендафилов е крайният победител в тазгодишното издание на веригата “4MOVE17+ ”. През почивните дни на кортовете на Семеен кодекс „ ДЕМA ” се изигра и шестият мастърс шампионат от националнатa тенис верига „ 4MOVE17+ ”. С триумф на финала в игрите поединично Трендафилов, който е някогашен национал при мъжете на България, си обезпечи първото място в крайното класиране за 2018 година. В повтаряне на финалния мач от четвъртия шампионат, той се изправи против Мартин Томов и го победи с резултат 4:1, 4:2.

Двамата състезатели демонстрираха хубава игра, доста битка, майсторски изпъления и се бореха до край с огромно предпочитание за победа. Преди да стигне до финала, още в първият кръг, Томов се изправи против дългодишен противник и другар - Цветан Михов, който също е национал и нееднократен държавен първенец, а тази година дебютант в шампионатите “4MOVE17+ ”. Мартин съумя да завоюва с резултат 6:4.

Това беше общо трети следващ триумф на хасковския тенисист в игрите поединично във всички шампионати. В игрите по двойки той изигра два полуфинала и два финала, което беше задоволително, с цел да завоюва веригата с огромна преднина пред другите състезатели./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР