Възобновяват се полетите по редовната въздушна линия София–Скопие–София. Първият полет

...
Възобновяват се полетите по редовната въздушна линия София–Скопие–София. Първият полет
Коментари Харесай

Полетите по редовната линия София-Скопие-София се възобновяват от 26 март

Възобновяват се полетите по постоянната въздушна линия София–Скопие–София. Първият полет на българската самолетна компания GulivAir ще бъде на 26 март 2022 година Авиопревозвачът ще прави постоянни полети по линията с периодичност два пъти седмично, в събота и понеделник.

„ Възобновяването на полетите сред България и Северна Македония е значима стъпка в подобряването на транспортната съгласуваност сред двете страни. Този ангажимент беше стихотворец от българското държавно управление и към този момент е осъществен с помощта на положителното ни партньорство с македонския ми сътрудник Благой Бочварски “, разяснява министър Николай Събев. Той акцентира, че се работи и по построяването на железопътна съгласуваност сред двете страни в оптимално къси периоди.

Припомняме, че на 11 февруари бе изпълнен откриващият полет по линията. На борда на самолета бяха министърът на превоза и известията Николай Събев и министърът на туризма Христо Проданов. От страна на Северна Македония присъединяване в полета взеха министърът на превоза и известията Благой Бочварски, министърът на локалното самоуправление Горан Милевски и Размена Дуровик, държавен секретар в Министерството на стопанската система.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР