Възобновилият своята дейност през зимата на 2023 г. Пенсионерски клуб

...
Възобновилият своята дейност през зимата на 2023 г. Пенсионерски клуб
Коментари Харесай

Пенсионерски клуб „Мездрея“ отчете дейността си през изминалата година и си избра ново ръководство

Възобновилият своята активност през зимата на 2023 година Пенсионерски клуб „ Мездрея “ регистрира активността си през миналата година и си избра нови управителни органи. Това стана на годишно отчетно-събрание, което се организира в Общинския център за обществени услуги и действия (ОЦСУД). На форума участваха 41 пенсионери, а посетители бяха отрасловият заместник-кмет на Община Мездра Нели Минева и Наталия Христова-Горанова, шеф на ОЦСУД.

Председателят на клуба Даринка Цонкова направи доклад за осъщественото през интервала м. март 2023 година - м. март 2024 година: участия в общински мероприятия, образуване на екскурзии и на празненства по разнообразни мотиви, срещи със сродни пенсионерски клубове. Споделени бяха отзиви и хрумвания, разисквани бяха зародилите проблеми. Набелязани бяха сфери за развиване на идни действия.

Нели Минева и Наталия Христова-Горанова приказваха за сплотяването и одобряването на клуба. Изразен беше оптимизъм, че това начинание има бъдеще.

В последна сметка, хората от третата възраст се сплотиха към мотото: „ Ние можем да пътуваме, да търсим и да намираме! Ние можем да творим! Ние можем да се забавляваме! Заедно за един заслужен живот! ”

На събранието бяха определени нови управителни органи на клуба с мандат три години - Управителен съвет и Контролна комисия. В Управителния съвет влязоха: Даринка Цонкова - ръководител и членове - Румяна Христова, Станка Ангелова, Лидия Трифонова и Ели Петрова. За ръководител на Контролната комисия беше одобрена Елена Омарска.

Определен беше нов размер на годишния членски импорт, който отсега нататък ще бъде 10 лв..

Членовете на клуба насочиха апел към останалите възрастни хора от града и общината: „ Да остаряваме интензивно и дружно „ да си трошим “ пенсиите! “

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР