ВъзмУтените пепейци заявяват, че протестът на зърнарите бил политически. Ами

...
ВъзмУтените пепейци заявяват, че протестът на зърнарите бил политически. Ами
Коментари Харесай

И корабчета ни плуват в окото....

ВъзмУтените пепейци декларират, че митингът на зърнарите бил политически. Ами политически ще е, какъв желаят? Кулинарен ли да е?

А да попитам ей по този начин, апропо, решението им да внасят отровно жито от Украйна, какво е? Политическо, та дрънка!

Американците им подредиха и те заедно клекнаха. Дреме им това по какъв начин ще се отрази на здравето на българите и на селското ни стопанство, нали ще си приберат комисионните.

Не си върша илюзии, че някъде зад тези митинги предостатъчно потрива ръчища Главната Мутра на Републиката. Както съм казвала - че е елементарен, елементарен е, само че има инстинктът на змия и постоянно знае по какъв начин да се измъкне изсъхнал от водата. И да направи на м...а политическият си съперник.

След локалните избори чакам нулиране на канадския план и връщане на ГМР на бял кон и в бял костюм. И това даже ще се хареса на част от народа, на който му писна от канадски и университетски недоразумения и простотии.

Не си върша илюзии и за зърнарите. Ама да ми изясняват притежатели на компании за произвеждане на инсекти, получаващи милиони от еврофондове какъв брой било незаконно зърнарите да получават евросубсидии, ми идва допълнително. Все едно е незаконно да се получават европейски пари.

Ами като е незаконно, върнете ги, бе! Дайте образец. А паралелно със зърнарите с майбах и мерцедес, има хиляди по-дребни производители, които се борят за хляба си в дословния и преносния смисъл на думата.

А българите се борим за това да не се внася украинско жито, че ни писна на долуподписаните от американските любимци и дундуркането им от цяла Европа!

Източник: фейсбук/Елен Гунчева
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР