Възмутен мъж публикува във Фейсбук последиците от снощното празненство по

...
Възмутен мъж публикува във Фейсбук последиците от снощното празненство по
Коментари Харесай

Българите се развълнуваха, след като прочетоха този разказ за последиците от Хелоуин

Възмутен мъж разгласява във Facebook последствията от снощното тържество по случай Хелоуин, видя Sofia24.bg . От фрагментите излиза наяве, че деца са си отмъстили за това, че не са получили лакомство, само че разказът на мъжа развълнува доста българи. Публикуваме го в този момент без редакторска интервенция:

НОМЕР, ЛАКОМСТВО ИЛИ КАК ДА УВАЖАВАМЕ ВЪЗРАСТНИТЕ

Пътувам към дома на баба ми и дядо ми. Нося бисквити с кафе. Спирам на пешеходните пътеки и пресичат маскирани като паяци, мумии, скелети, вещици и други под всевъзможни деца, че и възрастни. Някои са маскирани като тикви (то и без друго целогодишно се лутат всевъзможни тикви, не знам защо се и престарават тия дни.) Усилвам радиото за кураж.

Влизам във входа, излизам от асансьора. Навсякъде смърди на кисело. Не включвам лампата на стълбището и влизам в жилището. Говорим, ядем бисквити, става време да си ходя. Този път вземам решение да запаля лампите на площадката вън. Всички порти са в кетчуп. Обръщам се към баба ми, а тя смутена ми отвръща, че някакви деца звънели по вратите доскоро. Тръгвам пешком надолу. Впечатляваща панорама! Стълбището е в яйца и други мизерии. Вратите на жилищата на хора, които към този момент не са живи са омазани също с кетчуп. Няма кой да ви отвори там, благи деца.

На втория етаж 75-годишната баба Дора (помня я от дете) мие вратата на дома им, както и стълбището до първия етаж. Поглеждам я, тя също ме поглежда, поклащаме глави и си споделяме: " Такова е времето! “

Да! Такова е времето! Това е доста комфортна фраза.

Няма да приказвам още веднъж за смисъла на християнските полезности и националната ни еднаквост. Аплодисменти!

Възпитавайте децата си да гледат на всичко като едно лакомство и когато не го получат, да скроят номер на другия. Опростачвайте поколенията с каквото ви хрумне. Попкултурата е значима! Организирайте и игри, свързани с Хелоуин, в учебните заведения. Все отново няма никакви същински празници на смисъла, вярата, любовта, вярата и словото. После критикувайте обществото.

И не забравяйте – доста по-важно е да създадеш на една бабичка работа с парцала, в сравнение с да и окажеш помощ с торбите (клише).

Но неосъзнотостта на посредствеността предизвика нужда на тикви и кратунки да се обединят към нещо елементарно за разбиране. Останалото е доста комплицирано.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР