Възмущението срещу избора на Тошко Йорданов за председател на Комисията

...
Възмущението срещу избора на Тошко Йорданов за председател на Комисията
Коментари Харесай

Писателят Христо Стоянов с горещ коментар за културния шеф Тошко, конфликта на интереси със Слави и защо Дилов-син предпочита да си общува с акулите

Възмущението против избора на Тошко Йорданов за ръководител на Комисията по просвета не стихва към този момент втори ден. Писателят Христо Стоянов също разяснява скандалния избор с обява в своя персонален фейсбук-профил, която озаглави " Защо Любо Дилов поддържа връзка с акули ".

" Най-после Комисията по просвета и медии си има главатар. (Имайки поради външния тип на Тошко Йорданов не бих споделил, че тази комисия си има Председател, което значи, че се връщаме в ерата на родово-общинните общества).

Разбира се, че индивидът е врял и кипял в културните каузи, както би споделил Петко Славейков. А и Алеко няма да е надалеч от тази мисла... Няма да приказваме за " спор на ползи ", тъй като ТВ " 7/8 " не е негова, само че е на Председателя на партията му. Т.е., притежателят на партията е в същото време и притежател на телевизия и като подобен се явява шеф (защо пък не и собственик) на тартора на Комисията по просвета и медии Тошко Йорданов. Разбира се, че там културата е равнище " чалга ", а сюжета е равнище: " Само да те гепна дънките щи цепна ", написа уважаваният създател.
свързани новини175348преди 12 часа
" Разбира се, значимото е да има смяна. Само смяната е бутала човечеството напред. При по този начин стеклите се условия евентуално Съвет за електронни медии няма да желае да се поставят червени точка преди 22.00 часа, тъй като Съвет за електронни медии е подвластен от Комисията по просвета и медии, а надлежно комисията е подвластна от тартора си, който е подвластен от притежателя на ТВ " 7/8 ", който пък е подвластен от рекламодателите, които желаят да пускат реклами във времето, когато по сюжет вървят неща, които в други страни и други нации изобщо не се пускат, а тука поставят червени точки...

Значи - завършек на алените точки, тъй като рекламодателите... Въпреки че и жълти точки би трябвало да се поставя на екрана за сходни малките екрани, тъй като тя си е жълта от край до край, защото учителите на Тошко Йорданов са се оакали, до момента в който му пишат тапия за чалгосценарист. Ако еманацията на НГДЕК са Тошко Йорданов и Ицо Хазарта във всяка уважаваща себе си страна би трябвало да си зададат въпроса за какво считаната за елитна гимназия създава запъртъци и най-малкото ще уволни целия училищен състав. И ще закрие гимназията.

Като се вземе из-във-на-пред-вид, че и министърчето на културата е измело един път едно читалище, където след това ще се даде подтик на чалгата неизбежно, имайки из-във-на-пред-вид тарторът на комисията може да схвана изцяло Любо Дилов за какво избира да поддържа връзка с акули ", приключва обявата на Христо Стоянов.

Припомняме, че Дилов-син отхвърли да влезе в комисията по просвета поради Тошко Йорданов, като се стимулира по този начин: " Този ръководител е заслужен да оглави " кенсъл културата " и считам, че няма да мога да бъда пълностоен в тази комисия с този ръководител. След като разбрах кой ще е ръководител, помолих да не бъда избиран за член на комисията. По протоколни аргументи. Протоколът ме задължава да се обръщам към него с " уважаеми господин ръководител ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР