Възможностите за пътуване и за места, където да нощуваме по

...
Възможностите за пътуване и за места, където да нощуваме по
Коментари Харесай

Нощувки за кралски особи

Възможностите за пътешестване и за места, където да нощуваме по време на другите ни завършения по света от ден дневно стават от ден на ден. От скромни хостели до скъпи хотели, разновидностите в действителност са безкрайни.

А да спим в същински палат? Защото в случай че имаме предпочитание, Airbnb в действителност ни дават няколко варианти. Да разгледаме пет разнообразни замъка в пет разнообразни страни в Европа, които можем да наемем и най-малко за вечер и да се почувстваме като същински кралски особи.

Исторически палат в Кумбрия, Англия
 Снимка 425817

Построен е във викториански жанр през 1841 година и се простира на 61 дка земя. Имаме опция да си резервираме стая или две за фамилията, или даже да наемем целия палат, който без проблем побира 30 възрастни и 10 деца.

Замък Badia в Поджибонси, Италия

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dan De Goth BnW (@danielepigna) на Яну 1, 2019 в 7:28 PST

Специално за феновете на виното в Италия пък има опция да отседнем в тоскански палат, издигнат преди 1000 година. Използван в началото като манастир и опустошен през XV век, замъкът е преустроен през 1886 година, тъй че да продължава да припомня за средновековната си история.

Замък St. Augustin в Борнан, Франция
 Снимка 425823

Построен през XVII век, в този прелестен бургундски палат са спали благородници, монаси, художници и доста други известни персони през годините. Ако ни омръзне да се разхождаме из безкрайните гори към замъка, можем да разгледаме тесните улички и пазари на средновековния дребен град, който се намира наоколо.



Замък Třebešice в Кутна Хора, Чехия

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от dominik (@thebrodi) на Май 22, 2019 в 9:31 PDT

Има за всеки по нещо в този палат от епохата на чешкия подем - от цъфтящи градини и домашна плантация до разнообразни исторически здания. Само на три километра от него се намира град Кутна Хора, който впечатлява със своята готическа архитектура и забавни църкви.

Малко смущаваща и стресираща, само че доста забавна панорама чака посетителите на църквата-костница в предградието на Кутна Хора - Седлец. Интериорът на храма е построен от костите на към 40 хиляди мъртъвци.

Замъкът Dairsie в Единбург, Шотландия

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от damienheakin (@damienheakin) на Сеп 26, 2018 в 5:10 PDT

Замъкът Dairsie датира от XII век. Настоящият притежател го купува и възвръща през 1992 година, тъй че хората да могат да се насладят на част от историята му. Замъкът е с потенциал за 14 индивида и е единствено на час път с кола от Единбург. Първоначално той е бил място за секрети шотландски парламенти, военни обсади и несъмнено леговище за бежанците.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР