Възможност за по-добро професионално развитие и работна етика предоставя Ротаракт

...
Възможност за по-добро професионално развитие и работна етика предоставя Ротаракт
Коментари Харесай

Ден на кариерата в Медицински университет

Възможност за по-добро професионално развиване и работна нравственос дава Ротаракт България на всички младежи с националната си самодейност “Ден на специалностите ” След като към този момент събитието се организира в 4 града е време и за провеждането му в гр. Пловдив, което ще се случи на 27 април (събота) от 10:00 до 16:00 в Аудиторен комплекс на Медицински университет Пловдив.

Инициативата се реализира посредством колаборация сред Ротаракт клубовете в България и няколко Интеракт клубове. Целта на събитието е да адресира общият проблем, който срещат младежите, стартирайки своя кариерен път: незадоволителната осведоменост за избор на специалност. По време на форума уредниците ще срещнат аудиторията с разнообразни експерти, към този момент минали пътят, които доста младежи едвам в този момент стартират. Ще се показват няколко професионални посоки като медицина, право, стопанска система и финанси, логика на психиката, компютърни науки и други

Сред лекторите ще бъде доктор Валентин Иванов, който е тясно профилиран в ехографията и оперативното лекуване на доброкачествените и злокачествени болести на млечната жлеза. Обучавал се е при водещи експерти в Мадрид – Испания, Букурещ – Румъния и Любляна – Словения, като единствено за 2021-ва и 2022-ра година има сертифицирани участия в над 60 курса. Той е и учител e към “Медицински Симулационен и Тренировъчен център‘‘ Научноизследователския център на МУ – Пловдив.  Д-р Валентин Иванов ще води панел „ Медицина “. В зоната на финансите преподавател ще бъде Анна Савова, която в този момент е управител Партньорства в Сегмент Младежи на Банка ДСК. Николай Жеков ще вкара участниците в областта на осведомителните технологии. Той има дълготраен опит в софтуерното инженерство.

Освен професионалните посоки по време на събитието ще се проведат и няколко работилници, които ще оказват помощ на посетителите да разберете коя специалност им пасва най-вече, по какъв начин да бъдат финасово постоянни и самостоятелни и по какъв начин да подобрят автобиографията си и да покачат увереността си в процеса на изявлението за работа.

Работилница на тематика: “ Fine You – по какъв начин да си FINE финансово на 30 и какво е нужно да направиш в този момент? “ ще бъде водена от Боян Келчев, който има дълготраен опит в ИТ сферата като специалист продажби и експертен управител, а сега е планов управител и корпоративен обучител във Voca academy. През 2019 година Боян взе участие в основаването на POYPE за приобщаване на хора и търговци към потреблението на Bitcoin Cash в ежедневния живот и основаването на локална крипто екосистема за реализиране на по-голяма финансова самостоятелност за всеки.

Първото издание на “Ден на специалностите ” се организира през 2016 година по концепция на Ротаракт клуб Пловдив – Филипопол.

“Ден на специалностите ” се радва и на много сътрудници в областта на бизнеса както и дейната поддръжка на разнообразни неправителствени организации като Able Mentor, Career Revolution by Voca Academy, “Развий се ” и Тук Там.

Събитието е идеално за младежи, търсещи да усъвършенстват себе си професионално, както и за такива, на които им следва да стартират първата си работа или се затрудняват да създадат още тази крачка.

Участието в “Ден на специалностите: кариерен път ” е изцяло гратис.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР