Възможно ли е всеки от нас да е предопределен само

...
Възможно ли е всеки от нас да е предопределен само
Коментари Харесай

Родени ли сте един за друг: Мислите на мъжа, когато срещне своята единствена жена

Възможно ли е всеки от нас да е съдбоносен единствено за един-единствен човек на света? Някои мислят, че да, други, че не, а трети се двоумят. Каква е истината?

Истината я открива всеки самичък за себе си, щом Съдбата го срещне с неговата. Тогава горният въпрос отпада от единствено себе си.

Искате ли да знаете по какъв начин мъжът схваща, че е срещнал „ дамата на своя живот “?

Тази, която желае постоянно да закриля, обезпечава и пази?

Вероятно всяка жена желае да знае за това. Какво си мисли мъжът след тази неповторима среща – дано разберем в този момент.

Това ще помогне да разберете дали той в действителност ви счита за неговата сродна душа или пък не.

Нека дружно „ надникнем в главата “ на мъжа и обсъдим в детайли мислите, които той деликатно крие, откакто е срещнал своята единствена половинка

Ще преместя планини, само че ще извърша всяко нейно предпочитание

Нека си напомним думите на Робърт Хайлайн, публицист на научна фантастика: „ Любовта е положение, при което щастието на различен човек е неразделна част от вашето лично “.

За да направи това, мъжът е подготвен да сбъдне фантазиите на своята обичана. И за него няма значение какъв брой е мъчно може да се окаже това.

За какво мисли един мъж, когато желае да ви зарадва? Той желае да е вашият рицар в блестяща ризница и, размахвайки меча си наляво и надясно, да убие ужасните дракони, които ви заплашват.

Разбира се, всичко зависи от опциите му в дадения миг. Днес той може да ви заведе в безценен ресторант или да ви изненада с пътешестване с яхта, да направи безценен подарък. Но също по този начин възприятията му към вас, желанието му да се грижи за обичаната жена, може да се изрази и по по-прости способи. Да ви обгрижва, когато сте заболели, да прави изненади или други трогателни жестове. Да демонстрира внимание и почитание към вас.

Независимо от мащаба и значимостта им, тези жестове постоянно значат единствено едно – той ви смята за единствената, с която желае да прекара живота си.

Заради нея съм подготвен да стана по-силен

Мъжът постоянно се стреми да стане най-хубавата версия на себе си, без значение от положението на връзката, в която се намира. Но когато „ точната жена ” влезе в живота му, той е вдъхновен от изцяло нови мотивации. Какво мисли мъжът тогава?

Той е към този момент изцяло убеден, че би трябвало да се постарае още повече, с цел да реализира задачите си. Вие се превръщате в лъч светлина по мрачния му витален път и той желае да се гордеете с него. Затова няма самообладание да ви запознае с усъвършенстваното си „ Аз “.

Следователно, в случай че не разбирате какво и по какъв начин мисли мъжът ви, когато се прибере още веднъж късно у дома поради посещаване във фитнеса или забавяне на работа, погледнете го и всичко ще ви стане пределно ясно.

Ако парещите очи и мощната целувка са неизменим съставен елемент на всяко завръщане, тогава всичко това е за вас.

Не му се сърдете и не казвайте, че бърка. Той се нуждае от фитнес зала, с цел да имате постоянно мощен мъж до себе си. А закъсненията в работата ще му разрешат да стане по-успешен и да стартира да печели повече, с цел да може да задоволи всички ваши потребности.

Никога преди не съм срещал толкоз красива жена

Какво мислят мъжете за своята единствена обичана?

Те ви обичат такива, каквито сте. И всичко във вас им наподобява красиво.

Няма по какъв начин да се опишат с думи страстите на мъжа, когато той открие дамата, която е чакал през целия си живот!

Той я обича по разнообразни способи – преди малко излязла от леглото в смачкана пижама или пък нагласена в красива вечерна рокля.

Всеки път, когато я види, той стопира дъха си. Какво си мисли мъжът в този миг ли? Абсолютно нищо!

Осъзнавайки, че най-красивата жена на света стои пред него, той към този момент не е в положение да мисли за нищо!

Радвам се, че предходната ми връзка не се получи!

Тази мисъл поражда в мозъка на мъжа, когато той осъзнае, че вие ​​сте „ неговата орис “.

Не, той няма да се оплаче от злополучната връзка, която е имал преди вас. Просто ще се радва, че ги е имал, тъй като с тяхна помощ той съумял да се приготви за специфичната ви среща.

И в този момент той е умел мъж, който знае какво може да желае една жена, по какъв начин да се грижи за нея и по какъв начин да я направи щастлива.

Личните ми стремежи към този момент не са толкоз значими

До момента, в който мъжът е срещнал своята жена, с която е подготвен да обвърже ориста си, в живота му не е имало персонални стремежи и цели. И несъмнено не е мечтаел за красиви интериорни предмети или нов диван в хола си.

Но срещайки тази, която е чакал цялостен живот, той схваща, че в този момент е належащо да осъзнае и намерения върху задачите и желанията, които засягат и двама ви.

Надявам се, че не съм развалил всичко

Виждали ли сте в очите му боязън, че е направил нещо неправилно? Да, мъжът също може да се тормози, че не е задоволително мощен и бърз при вземането на решения! Съгласете се, че никой не е съвършен.

 

Какво мисли мъжът в тези моменти?

Че би трябвало да потвърждава сериозността на възприятията си всеки ден. Следователно би трябвало да го обичате подобен, какъвто е. И би трябвало да му кажете това.

Разбира се, това не значи, че в този момент той може да седне на дивана с бутилка бира, да включи тв приемника и по този метод да прекара всички останали вечери до края на живота си. Съвсем не.

Той може да се опита да откри ново взаимно занимание, да стартира да ходите дружно на басейн, да предложи да извършите нови лавици за баня, с цел да поберете там цялата си сбирка от козметика.

А  ако нещо не се получи в делата на вашия мъж, пробвайте се да го подкрепите.

Така че, на него даже да не му минава мисълта, че някой от неговите неуспехи би могъл да промени мнението ви за него.

Не знам по какъв начин се случи, само че съм толкоз щастлива от това

Късмет, орис, щастлива случайност – повода той да ви срещне може да има разнообразни имена.

Понякога е невероятно даже да повярвате, че запознанството ви е станало допустимо. Може да сте живели на разнообразни места (градове, страни, континенти) и до съдбовната ви среща даже да не сте подозирали за съществуването си.

Въпреки това се е случило.

„ Вашият “ човек в сърцето си несъмнено благодари на ориста за това. Повярвайте, тъкмо по този начин е.

Какво да вършим с тези познания?

Никой не е в положение да ви даде отговор на този въпрос. Как да употребявате тези познания, решете сами.

Важното е да запомните следното:

Когато един мъж обича, той показва възприятията си с дейности.

По-важното е, че той в никакъв случай няма да ви скрие от родственици, другари и родственици. В последна сметка нали точни вие сте „ единствената “, която го въодушевява за мъжки каузи.

Но не забравяйте, че като вземете живота в свои ръце, към този момент стартирате мощно да влияете на дейностите на обичания човек. Бъдете виновни!

Защото персоналното благополучие в светлината на това да бъдеш „ единствената “, зависи от това какъв брой умно и по женски го правиш.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР