Възможно ли е години наред начело на най-големия и престижен

...
Възможно ли е години наред начело на най-големия и престижен
Коментари Харесай

Безсрамие е точно Бай Чалга да обижда проф. Герджиков, че няма чест и достойнство

Възможно ли е години наред отпред на най-големия и влиятелен университет в България да е бил човек без чест и достолепие?

Този въпрос задава дежурният за деня сценарист от фейсбук-профила " Слави Т. Трифонов ".

Профилът се гневи, че проф. Герджиков давал несъответстващи отговори в изявление за кабеларката на Миролюба Бенатова.

Питали го чекмеджето на Борисов, а той - представете си, се усъмнил в достоверността на фотосите!

Каква смелост, какъв срам. Следват тричане, анатема, клада, айде да му " скъсаме г.за ". В типичния и безподобен учиндолски жанр.

Странно е тъкмо Слави Т. Трифонов да се заиграва с тематиката за " достойнството и достолепието ". Странно е човек, който си взе дипломата за висше по малкия екран, години откакто бе приключил семестриално и нямаше студентски права, да пита за достойнството на един професор, ректор на Софийския университет.
свързани новини260881на 11.10.2021155211на 08.10.2021
Не, не е необичайно, нахално е.

Това е синдромът на Салиери, на училия-недоучил наглец, на Бай Ганьо-то, който не просто " прави избори ", ами и ги печели.

Достойнство и Слави Т. Трифонов е оксиморон.

Шутът на ВИС-2 и Мултигруп не може да има достолепие.

" Примапатриотът " с офшорка в щата Делауер, който не си плащаше налозите в България, само че понечи да я ръководи, не може да има достолепие.

Циникът, който натрупа милиони, гаврейки се в праймтайма с възрастта на Лили Иванова и проф. Вучков, не може да има достолепие.

Крадецът, който изплагиатства шоуто на Тодор Колев " Как ще ги стигнем... " и го прекръсти на " Шоуто на Слави ", не може да има достолепие.

Чалгарят, опростачил генерации българи с най-долна чалга, не може да има достолепие.

Сатанистът, татуирал на гърба си Четвъртия конник на Апокалипсиса и надписа " Идвам и повеждам Ада със себе си ",, не може да има достолепие.

Партийният " водач ", избягал в " карантина " посред избория ден на 4 април 2021 година, не може да има достолепие.

Слави Т. Трифонов може да приказва за всичко друго, не и за достолепие.

И е безспорен шок да наскърбява един възрастен, съумял, заслужен, образован, ерудиран и добър мъж и татко като проф. Анастас Герджиков таман на " достолепие " и " чест ".

Това е отмъщението на ерзаца към оригинала, протестът на посредствения и озлобения, реваншът на малокултурието, превърнато в норма от едно изгубило вярната духовна посока общество.

Проф. Герджиков е определен два мандата поредно за ректор на Софийския университет, а ти кой си, Слави Т. Трифонов, жив ли си въобще, съществуваш ли, къде си, докога ще се криеш зад мутренски кортежи и въоръжена защита?

Видяхме те какъв брой струваш, видяхме по какъв начин си поигра на политика, видяхме какви държавни управления предложи, виждаме по какъв начин рейтингът на популистката ти партийка се топи като ланския сняг...Време е да се отдадеш на добродушно пенсионерстване в боянските ти покои, а най-честно ще е да " дилийтнеш " отровния си профил, че към момента има недорасли наивници със слаб имунитет към обуначването от подправени герои...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР