Възможно ли е да съществува любов по договаряне? Нека бъдем

...
Възможно ли е да съществува любов по договаряне? Нека бъдем
Коментари Харесай

Любов по договаряне? Не, мерси! Това е всичко друго, но не и любов

Възможно ли е да съществува обич по договаряне? Нека бъдем почтени: от време на време има тънка граница сред нарушаването на обещанието и прекомерно придирчивостта. Искам да кажа, че има голяма разлика сред това да имаш стандарти и да преследваш нещо нереалистично. Има обаче някои неща, които не подлежат на разискване, за които не би трябвало даже да мислите за компромис, в случай че желаете положителни връзки.

Какви са тези неща, които не подлежат на разискване?  Нима обич по договаряне е нещо, което може да приемем като „ обикновено “, „ постоянно срещано “ и „ няма мотив за терзание? За мен любовта по договаряне, не е обич. А вие по какъв начин мислите?

Ето кои неща във връзката не подлежат на договаряне

Независимост

Това, че си заречен да бъдеш правилен на този човек, не значи, че той автоматизирано получава правото да управлява целия ти живот. Това не значи, че той може да ви откъсне от вашата характерност и да ви отнеме независимостта. Ако желаете да накарате сантименталната ви връзка да работи, би трябвало да определите кои равнища на независимост са допустими.

Може ли да има близки другари от противоположния пол? Притеснява ли ви фактът, че той постоянно излиза с приятелите си, без да включвате вас? Какви са решенията, които вие двамата би трябвало да вземете като екип и кои можете да вземете сами?

Парите

Ето още едно нещо, което не предстои на разискване, за което би трябвало да говорите с сантименталния си сътрудник, преди да планирате взаимно бъдеще: финансите. Знам, че това е една от тематиките, които всички бихме желали да избегнем, само че за жалост парите са голяма част от живота ви.

Не можете да очаквате да имате сполучлива връзка с някой, който икономисва всеки $, който печели в допълнение, в случай че живеете всеки ден като че ли е финален и не ви пука за финансовата непоклатимост. Не споделям, че нито един от двата метода на живот е неверен – просто показвам, че те са разнообразни и ще имате огромен проблем в бъдеще.

Религиозни вярвания

Не, това не значи, че вие и вашият сътрудник би трябвало да имате едни и същи религиозни вярвания или че въобще би трябвало да имате някакви религиозни вярвания. Има обаче проблем дали вашите религиозни убеждения ще повлияят на връзката ви в бъдеще. Ами в случай че фамилията им не утвърждава да се срещат с някой от друга вяра? Ами в случай че сте строго набожен, само че този човек не е изключително набожен? Какво ще се случи, в случай че решите да имате деца? Можете ли да се съгласите да ги отглеждате

Семейство

Вашето семейство е голяма част от живота ви и е естествено да желаете да го включите в задачите си за бъдещето. И вашият сътрудник се усеща по същия метод. Точно по тази причина това е едно от значимите неща, които не подлежат на разискване в една връзка.

Приятели

Същото е и с приятелите. На първо място, има обществен аспект в този лист, който не предстои на разискване, и тъкмо по тази причина връзките сред интроверти и екстроверти са толкоз предизвикателни.

От една страна, имате някой, който желае да прекарва цялото си свободно време, излизайки с хора. Те обичат да провеждат празненства, неделни барбекюта и да посрещат посетители. От друга страна, вие сте интроверт, който презира обществените събирания. Нима сте склонни на взаимни отстъпки?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР