Възможно ли е да продължите напред заедно, след като изневярата

...
Възможно ли е да продължите напред заедно, след като изневярата
Коментари Харесай

Изневярата и нейната не чак толкова лоша страна: Вторият шанс

Възможно ли е да продължите напред дружно, откакто изневярата е посетила живота ви?  Разбира се, че е. И двамата сътрудници ще би трябвало да положат старания, с цел да накарат нещата да работят, само че те могат да дадат втори късмет на връзката си и да я преодолеят.

Как да преодолеете изневярата при връзка от разстояние

Опитайте се да се свържете още веднъж, като поддържате връзка постоянно

Много двойки считат, че е мъчно да се свържат още веднъж, само че това не е правилно. Има телефонни и видео диалози и можете безусловно да поддържате връзка посредством обществените мрежи 24/7. Разбира се, това също не е здравословно, само че просто се пробвам да обрисувам ясна картина. Трябва да се чувате всеки ден. По този метод ще почувствате, че и двамата сте включени в живота на другия. Ще почувствате, че се опознавате още веднъж и това е целият смисъл на повторното свързване.

Обяснете ясно ЗАЩО се е случило

Факт е, че постоянно има причина хората да изневеряват. Другият човек може би не е направил нищо неприятно и може би всичко зависи от вас. Въпреки това, би трябвало да има причина и с цел да продължите в действителност, ще би трябвало да я намерите. След като го разберете и го заявите високо и ясно, би трябвало да работите върху подобряването на връзките ви дружно.

Никога няма да съумеете да накарате връзката ви да работи още веднъж, в случай че единствено едната страна поставя всички старания. И двете страни би трябвало да бъдат еднообразно включени в процеса на възобновяване.

Прехвърлянето на виновността единствено ще утежни нещата

След като решите да дадете още един късмет на връзката си, би трябвало да забравите за играта на обвинявания. Измамникът постоянно е отговорен, само че това не е значимо тъкмо в този момент.

Всичко, което е значимо и на което би трябвало да обърнете внимание, е да оправите връзката си. Гаджето ти от разстояние ти изневери и ти реши да му простиш. Така че тогава го направете и оставете неправилната му постъпка в предишното. Колкото повече се връщате обратно, толкоз повече болежка си причинявате. Забравете какво е било, дайте късмет на себе си на него. Продължете напред, само че постоянно си имайте едно мислено.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР